Forskellige måder at kopiere og indsætte på

Evnen til at klippe og indsætte er tilgængelig på de fleste computerbaserede enheder. Der er forskellige måder at klippe og indsætte på en Macintosh-computer, Windows-pc, iPad og mobiltelefon. Dette er en simpel proces, når du først ved, hvad trinnene er.

Macintosh

På en Apple-computer kan du bruge tastaturet til at udføre mange opgaver med genveje til kommandoer, såsom klip og indsæt. For at begynde skal du finde "Apple" -knappen i venstre side af mellemrumstasten. Placer markøren i begyndelsen eller slutningen af ​​teksten, venstreklik på musen, hold den nede og flyt musen for at fremhæve teksten. Hold "Apple" -knappen nede, og tryk på "X" på tastaturet for at klippe den valgte tekst. Indsæt teksten ved at placere markøren, hvor du vil have teksten, og hold derefter "Apple" -knappen nede og skub "V" på tastaturet.

Windows

Fremhæv den tekst, du vil klippe ved at holde venstre museknap nede, og flyt musen over den tekst, du vil klippe. Placer markøren over det fremhævede område, og tryk på højre museknap. Vælg indstillingen "Klip". Du kan også bruge knappen "Rediger" og vælge "Klip". Indsæt tekst ved at placere markøren, hvor du vil indsætte den, tryk på højre museknap og vælg "Indsæt". En alternativ måde er at bruge knappen "Rediger" og vælge "Indsæt". Brug genvejsmetoden ved at fremhæve teksten og trykke på knapperne "Kontrol" og "X" for at kopiere, placer derefter markøren, hvor du vil indsætte, og tryk på knapperne "Kontrol" og "V".

iPad

Placer din finger på skærmen lige over den tekst, du vil klippe. Hold den på plads i et par sekunder, indtil ikonerne "Klip", "Kopier" og "Sæt ind" vises. Træk fingeren over hele teksten, du vil klippe, og tryk derefter på ikonet "Klip". Tryk og hold fingeren, hvor du vil indsætte teksten. Når ikonet "Sæt ind" vises, skal du trykke på det for at fuldføre indsætningsfunktionen.

Motorola Droid

Tryk let på din finger i begyndelsen af ​​den tekst, du vil klippe, og hold den nede i ca. to sekunder. Træk fingeren hen over den tekst, du vil klippe, når menuen "Vælg tekst" vises. Hold fingeren nede på den fremhævede tekst, og vælg "Klip". Naviger til det sted, hvor du vil indsætte teksten, tryk og hold den nede i to sekunder, og tryk derefter på "Indsæt".