Sådan tilsluttes en pc til et tv ved hjælp af Wii

Nintendo Wii-spilsystemet har flere applikationer ud over multiplayer-spil med familie og venner. Når du har forbindelse til internettet, giver konsollen dig mulighed for at spille spil og få nye venner over hele verden. Internetforbindelsen til Wii er også nyttig til visning af ubesvarede tv-shows på websteder som Hulu.com. Hvis du har en mindre pc-skærm, giver tilslutning online via din større tv-skærm mulighed for bedre visning af websteder.

Find ud af, om din internetforbindelse er kompatibel med Wiis online konsolfunktioner. Hvis du bruger en opkaldsforbindelse, kan du ikke oprette forbindelse til internettet via Wii-konsollen. Den bedste forbindelse er med en kabel-, DSL- eller fiberoptisk forbindelse.

Start din Wii. Gå til hovedmenuen. Klik på Wii-ikonknappen nederst til venstre på skærmen.

Vælg knappen "Wii-indstillinger" med et skruenøgleikon. Gå til menuen "Wii-systemindstillinger".

Klik på pilen i højre side af skærmen for at rulle til side 2 af indstillingerne. Klik på fanen "Internet".

Vælg "Forbindelsesindstillinger" i den menu, der vises. Din skærm skal vise tre forbindelsesstik, der alle siger "ingen" ud for dem. Vælg "Forbindelse 1."

Vælg "Trådløs forbindelse" fra pop op-skærmen. En ny skærm vises, der lyder "Søg efter et adgangspunkt", "Nintendo Wi-Fi USB-stik" og "Manuel opsætning." Den nemmeste måde at konfigurere Wii online på er at vælge "Søg efter et adgangspunkt."

Vent et øjeblik på din Wii for at finde et adgangspunkt. Når ordene "Vælg det adgangspunkt, du vil oprette forbindelse til" vises på din skærm, skal du klikke på "OK".

Vælg dit adgangspunkt. Vælg det punkt, der er angivet med et grønt signalstyrkeikon.

Gem indstillingerne ved at klikke på "OK". Din Wii-konsol udfører en test. Der vises et vindue, der beder dig om at udføre en Wii-systemopdatering.

Fuldfør systemopdateringen. Læs og accepter "Brugeraftaler". Du skal være i stand til at se film, tv-shows, websteder, nyheder og spil fra din pc på dit tv.