Sådan downloades e-mail-vedhæftede filer

Elektronisk post, mere almindeligt omtalt som e-mail, bruges i vid udstrækning i professionelle, akademiske og personlige miljøer som en måde for folk at kommunikere med hinanden på. E-mail giver enkeltpersoner mulighed for at forblive forbundet med hinanden, selv over store afstande, på en næsten øjeblikkelig måde. En af funktionerne i de fleste e-mail-systemer er evnen til at vedhæfte filer til meddelelserne, som kan ses af modtageren. Du kan downloade vedhæftede filer ved at følge et par trin.

Trin 1

Åbn den e-mail, der indeholder den vedhæftede fil, som du vil downloade. Næsten alle e-mail-udbydere giver dig mulighed for at åbne e-mail på samme måde. Klik enten på e-mail-linket, eller dobbeltklik på e-mail-listen. Dette giver dig mulighed for at se e-mail-indholdet, inklusive vedhæftningslisten.

Trin 2

Download vedhæftet fil ved hjælp af kildeprogrammet. Klik en gang på linket "Download" eller vedhæftede filer for at generere dialogboksen File Download. Klik en gang på knappen "Gem". Denne handling starter dialogboksen Gem. Vælg en mappe, hvor dokumentet skal gemmes, ved hjælp af menuen "Kig ind", og klik en gang på knappen "Gem". Når filen er downloadet, skal du klikke en gang på knappen "Åbn" i vinduet Download komplet for at se dokumentet i kildeprogrammet.

Download vedhæftet fil som en HTML-side. Denne indstilling fungerer for de fleste dokumenter, hvis du ikke har kildeprogrammet. Klik en gang på linket "Vis som HTML". Denne handling genererer et pop op-vindue, der indeholder teksten fra vedhæftet fil, men viser normalt ikke billeder.