Sådan vises HD på to tv med en parabolmodtager

Hvis du vil se high definition-programmeringen fra din HD-satellit på to fjernsyn, men ikke har en anden modtager, skal du opdele HD-signalet. Selvom dette giver dig mulighed for at se tv-indholdet på to forskellige tv'er, vil programmeringen være nøjagtig den samme. Dette skyldes, at satellitmodtageren kun har en tv-tuner. Men hvis du driver en sportsbar og viser flere fjernsyn med det samme indhold, kan denne procedure faktisk spare dig penge ved at leje en anden satellitmodtager.

Trin 1

Sæt et af HDMI-kablerne i HDMI-porten på bagsiden af ​​HD-satellitmodtageren. Et HDMI-kabel sender både HD-lyd- og videosignalerne i et enkelt kabel. Selvom du kunne bruge komponentkabler og en komponentkabelsplitter, ville du bruge i alt 15 kabler i stedet for de tre kabler, der kræves til HDMI.

Trin 2

Tilslut den anden ende af HDMI-kablet til "In" -porten på HDMI-splitteren.

Trin 3

Sæt de to resterende HDMI-kabler i HDMI "Out" -portene på den anden side af HDMI-splitteren.

Kør HDMI-kablerne fra splitteren til HD-fjernsynet (et kabel til hvert fjernsyn), og sæt dem i en tilgængelig HDMI-port på tv-apparatet. Tænd for HD-parabolmodtageren, de to HD-fjernsyn og HDMI-splitteren (hvis den får strøm), og indstil HD-fjernsynet til den passende HDMI-indgangsindstilling. Du kan nu se det samme HD-indhold på begge fjernsyn via parabolmodtageren.