Ny iPhone 6S "Prince Oseph" Commercial Pokes Fun på Email Scams

Apple kører en ny iPhone 6s annonce med skuespiller Bill Hader med et underholdende fokus på "Hey Siri" -funktionen og typen af ​​whacky junkmail du normalt finder i din email spam mappe.


I den kommercielle skuespiller spørger Bill Hader Siri at tjekke sin e-mail, for hvilken en berygtet nigeriansk prins e-mail-svindel præsenteres fra en "Prince Oseph", der anmoder om et typisk absurd forslag i dårligt skrevet engelsk om en mulighed for en gang i livet, hvis du vil "Med" fremstilling af millioner af valuta ". Den dumbfounded skuespiller er tilsyneladende forbløffet over hans held og fortæller spændt Siri om at skrive tilbage og tilmelde sig scam, samtidig med at han fylder ansigtet med en stor sandwich.

Annoncen er indlejret nedenfor for nem visning.

Tekst, der ledsager kommercielt på YouTube, nævner ikke det sjovt e-mail-scam-aspekt af annoncen:

"IPhone 6'erne er her, og det eneste, der er ændret med Siri, er alt. For nu siger du bare "Hey Siri" og Siri er der, håndfri. Det kan komme til nytte. "

Dette er en af ​​mange nye Apple-reklamer, der kører i sidste omgang, hvoraf andre også er fokuseret på Hey Siri og iPhone 6'erne med skuespilleren Jamie Foxx og basketballstjernen Stephen Curry.