Adobe Photoshop CS6 Beta udgivet som gratis download

En gratis offentlig beta af Photoshop CS6 er blevet udgivet af Adobe. Beta'en indeholder nogle ret store ændringer i Photoshop, herunder en ny grafikmotor, der dramatisk øger effektiviteten af ​​nogle værktøjer og en helt ny mørkere brugergrænseflade.

Med hensyn til funktioner indeholder Photoshop CS6 et nyt indholdsbekendt plaster, sløret galleri, type stilarter, brugerdefinerede streger til figurer, lagsøgning, videoredigeringsværktøjer, et nyt afgrødeværktøj, automatisk vælg interpolation og forbedret RAW-understøttelse af kamera.

Enhver er fri til at downloade og installere Adobe Photoshop CS6 Beta, og der kræves ikke noget serienummer, selvom du bliver bedt om at indtaste et Adobe ID og aktivere online inden for syv dage efter første start af programmet. Fra da af er softwaren fri til brug indtil den endelige udgivelse af Photoshop CS6, som skyldes engang senere i år.

Hvis du er interesseret i Photoshop eller billedredigering, er det værd at se. Gratis downloads er tilgængelige til Mac OS X og Windows, hvor Mac-versionen kræver mindst 2, 5 GB ledig diskplads, der skal installeres.

  • Download til Mac (direkte link, 984MB)
  • Download til Windows (direkte link, 1, 7 GB)

Se videoen nedenfor for en demonstration, eller se Adobe Labs for mere info.

Prissætning er ikke blevet annonceret, men typisk er Photoshop den samme pris som en ny iPad eller mere. Derfor kan mange alternativer som Pixelmator eller endda iPhoto være gode nok til mange brugers fotoredigeringsbehov.