Sådan rengøres en højttalergrilleklud

Stereohøjttalere er typisk træ- eller plastkasser med højttalerkomponenter på indersiden. For dekoration og for at forhindre støv og andre partikler i at lægge sig på de faktiske højttalere placerer producenterne ofte kludgitter foran. Disse grill kan blive en magnet for støv, kæledyrshår og andet affald, der er almindeligt i de fleste hjem. Mange højttalergrillklude er monteret på en ramme, der kan fjernes fra højttaleren. Selvom dette gør det lettere at rengøre, er det ikke nødvendigt i de fleste tilfælde.

Trin 1

Anbring møbelbørsteudstyret på slangen til din støvsuger. Støvsug let ydersiden af ​​højttalerkluden for at fjerne støv. Tør kluden af ​​med et tørt håndklæde.

Trin 2

Angreb stædigt kæledyrshår eller andre store stykker snavs ved at rulle en fnug eller kæledyrshårrulle over højttalerkluden.

Trin 3

Fjern pletter ved at gnide forsigtigt en let fugtig klud på det plettede område. Sørg for, at der ikke trænger vand ind i højttalerkomponenterne. På højttalere, hvor højttalergrillen kan løsnes, skal du fjerne grillen, arbejde på pletten og lade den tørre, før den fastgøres igen til højttaleren.

Spræng de resterende støvpartikler væk med en dåse trykluft.