Sådan ændres størrelsen på PDF Reader-dokumenter

Det kan være nødvendigt at ændre størrelsen på PDF-dokumenter af forskellige årsager. Filer skal ofte komprimeres for nem distribution og deling. Størrelse og sideskalering af PDF-filer kan reduceres med en række gratis softwareværktøjer, der er tilgængelige til download. Sider kan også beskæres for at fjerne unødvendig grafik eller tekst. Metadata og ekstra tegn fjernes ofte af programmer til komprimeringsformål. Ved ændring af størrelsen på dokumenter kan brugerne vælge at opretholde den aktuelle filkvalitet eller reducere den samlede opløsning. Den ændrede størrelse fil holder vigtigt indhold intakt til filoverførsler eller arkiveringsformål.

Trin 1

Download en PDF-kompressor eller et nyt program. Mange gratis værktøjer er tilgængelige til dette formål, inklusive Nitro PDF eller NeeviaPDF. NeeviaPDF har et størrelsesværktøj, der muliggør skalering af individuelle sidestørrelser og et komprimeringsværktøj, der reducerer den samlede PDF-filstørrelse. Du kan også bruge Adobe Acrobat til at redigere en PDF-fil. Bemærk, at Adobe Acrobat Reader kun giver dig mulighed for at justere en PDF-filudskrivning i henhold til papirstørrelse, ikke selve selve filen.

Trin 2

Tilføj eller upload den PDF-fil, du vil ændre størrelsen på. De fleste værktøjer giver dig mulighed for at søge efter den relevante fil gennem en grundlæggende og brugervenlig grænseflade.

Trin 3

Brug værktøjet til beskæring eller størrelse til at justere den måde, som de enkelte sider vises i PDF-dokumentet. Nogle softwareprogrammer tillader også, at sider flettes og omarrangeres.

Juster den samlede filstørrelse ved at indstille de specifikke outputindstillinger for din nye fil. Mange programmer giver dig mulighed for at specificere mængden af ​​komprimering, kryptering og kompatibilitet. Afhængigt af det værktøj, du bruger, kan du muligvis angive, om du vil bevare den aktuelle opløsning eller ej. De fleste komprimerede filer bør ikke vise et væsentligt tab af kvalitet.