Forældede Adobe Flash-plugins er deaktiveret i Safari automatisk på grund af sikkerhedsproblemet

Mac Safari-brugere, der har Adobe Flash-plugin'et installeret, vil sandsynligvis finde den automatisk deaktiveret af Apple på grund af et nyere sikkerhedsproblem med Flash-plugin. Det betyder stort set, at hvis du ikke har den helt nyeste Flash-version allerede installeret, og de fleste endnu ikke ser, vises meddelelsen "Flash Out of Date" i Safari, og ethvert Adobe Flash-indhold vandt ' t belastning.

Hvis du bruger Safari-browseren med Flash-plugin og vil løse dette problem, skal du hente den nyeste version af Flash direkte fra Adobe og installere det manuelt. Alternativt kan brugerne vælge at holde plugin deaktiveret i Safari og derefter bruge en browser som Chrome, som sandbokser Flash-plugin'et og automatisk opdaterer det, når det er tilgængeligt. Mens Safari kan deaktivere gamle versioner af Flash, opdaterer Safari ikke automatisk pluginet.


Ændringen blev oprindeligt bemærket af MacRumors, med en notat fra Adobe om hvilke versioner af Flash plugin automatisk blev deaktiveret af Apple:

"APPLE-SA-2014-07-10-1 OS X: Flash Player plug-in blokeret

På grund af sikkerhedsproblemer i ældre versioner har Apple opdateret blokeringsmekanismen til web-plugin for at deaktivere alle versioner forud for Flash Player 14.0.0.145 og 13.0.0.231. "

Flash bruges ofte til webbaseret video, musikklienter, interaktive websites, bannerannoncering, animationer og en række andre interaktive webfunktioner. Det forekommer også at være en almindelig kilde til hovedpine for nogle Mac-brugere, der i nogle tilfælde forårsager browserbrud, overdreven ressourceforbrug og potentielle sikkerhedsproblemer, hvilket er, hvad Apple søger at adressere ved at deaktivere alle, men de seneste versioner. En række forskellige løsninger er tilgængelige for at afhjælpe disse problemer, herunder ikke at bruge plugin'en, men tillader kun bestemte websteder at bruge Flash, ved hjælp af en browser som Chrome, eller for brugere, der ikke bruger pluginet i det hele, holder de kun afinstalleret for at beskytte mod potentielle risici.