Sådan bruges Clickfree Backup

Clickfree Automatic Backup er et softwareprogram, der giver dig en nem måde at sikkerhedskopiere alle filer og mapper på din computer. Programmet er designet til regelmæssigt at sikkerhedskopiere dine data. Dette sikrer, at du er i stand til at gendanne data i tilfælde af en pludselig og uforudset systemfejl eller harddisknedbrud. Bemærk, at du har brug for administrative rettigheder og privilegier for at installere Clickfree Automatic Backup-software på din computer.

Trin 1

Indsæt Clickfree Easy DVD Office Backup DVD i dit CD / DVD-ROM-drev. Vent, indtil Windows genkender disken. Du vil se en dialogboks "Clickfree DVD Backup" på skærmen.

Trin 2

Klik på "Næste". Softwaren begynder at beregne den mængde data, der skal sikkerhedskopieres.

Trin 3

Klik på indstillingen, der siger "Jeg er klar start-sikkerhedskopi." Dette starter sikkerhedskopieringsprocessen. Processen tid afhænger af mængden af ​​de filer, som du planlægger at tage backup af. Sørg for, at du har det krævede antal Clickfree backup-dvd'er til rådighed til at indeholde alle data.

Trin 4

Skub den fulde DVD ud, og indsæt yderligere Clickfree-sikkerhedskopierings-DVD'er, hvis du bliver bedt om det under sikkerhedskopieringsprocessen. Mærk DVD'erne i den rækkefølge, de bruges til at sikkerhedskopiere dataene. Sæt datoen for sikkerhedskopiering på hver disk.

Trin 5

Klik på "Luk", når dialogboksen "Backupoversigt" vises på skærmen. Dette betyder, at alle dine data er blevet sikkerhedskopieret.

Trin 6

Klik på "OK".

Skub dvd'en "Clickfree Easy DVD Office Backup" ud af dit cd / dvd-rom-drev. Opbevar disken et sikkert sted.