Installer Windows 7 Beta i Mac OS X

Er Windows 7 virkelig Mac OS X slaying OS, som så mange hævder at være? Er det den største ting siden skiverne? Der er mange slags hooplah i teknologien verden om Microsofts Windows 7 beta, så hvorfor ikke se, hvad opstyret handler om at bruge din Mac? I stedet for at få en dual-boot opsætning, er det nok bedst for de fleste brugere at køre Windows 7 i et virtuelt miljø i Mac OS X, og det er ikke for svært at opsætte det. Her er flere gode walkthroughs på at få Windows 7 installeret og kørende på din Mac.

DownloadSquad: Installation af Windows 7 på en Mac - Få Windows 7 til at køre i Mac OS X ved hjælp af enten Parallels, VMWare eller VirtualBox - du bestemmer dig. Masser af skærmbilleder til at guide dig.

VMWare: Windows 7 på en Mac med VMWare Fusion - Et officielt gennemgang skabt af VMWare-teamet, dette er omfattende og lige fra kilden, kan ikke gå galt her

KristanKenney: Kør Windows 7 i Sun VirtualBox - mere omfattende end AppleInsider-artiklen nedenfor om opsætning af Windows 7 i Virtualbox.

AppleInsider: Installation af Windows 7 Beta på en Mac med Sun VirtualBox - ret simpelt installationsproces ved hjælp af Sun VirtualBox (som jeg aldrig har brugt før før du læser denne artikel)