Sådan konverteres en stikkontakt til en antenne

Elementer, du har brug for

  • Koaksialkabel med RF-stik

  • Adapter til RF til spadestik

  • Slids skruetrækker

  • Rens tør klud

  • Plug-in antenne

  • Jordforbindelse

En stikkontakt fungerer som en antenne til tv- og FM-radiomodtagelse ved hjælp af en plug-in-antenne. Vægstikantenneenheden forbinder antenneklemmerne med et tre-polet stik, der blokerer den elektriske strøm, når den er tilsluttet. Radioen eller fjernsynet kan derefter bruge stikkontakten som en antenne sammen med alle ledningerne i det kredsløb. Nogle antennestik har en indbygget forstærker, der øger antennesignalet, og andre har en stikkontakt til tilslutning af tv'et eller radioen, der bruger stikkontakten.

Tilslut et koaksialkabel til antennestikket på et fjernsyn ved at dreje det på stikket med uret, eller drej RF-stikket på en adapter med spadeterminalstik. Løsn antenneklemskruerne på en FM-radiomodtager med en skruetrækker med spids, slip spadestikkene under terminalerne, og stram skruerne.

Rengør ydersiden af ​​plug-in-antennen med en ren, tør klud. Sørg for, at enheden er helt tør. Tilslut den anden ende af koaksialkablet til RF-stikket på stikkantennen.

Sæt stikkontakten i en jordet stikkontakt. Tilslut fjernsynet eller radioen, og forsøg at indstille din foretrukne lokale station.

Tips

Undgå brug af blandere, blandere og støvsugere, mens du ser tv eller lytter til radioen. Udgangsantennen leverer al elektrisk statisk støj fra motoriserede enheder gennem kredsløbet og ind i radioen eller fjernsynet.

Advarsler

En antenne til en stikkontakt kan ikke blokere en stærk elektrisk bølge i kredsløbet fra radioen eller tv'et ved hjælp af den. Træk antennestikket ud, når som helst der er lyn eller torden i området.

Forsøg ikke at bruge en vægstikkantenne med en ujordet 2-polet stikkontakt. Brug aldrig en 3-polet til 2-polet stikadapter til at tilslutte en stikkontakt til en ujordet stikkontakt.