Annuller downloads fra Mac App Store

Hvis du nogensinde har brug for at annullere en aktiv download fra Mac App Store, kan du hurtigt gøre det i OS X (på enhver version) med et virkelig simpelt trick.

Der er ikke meget at annullere download trick, her er alt hvad du skal gøre:

Hold nede Option-tasten fra menuen "Køb" i Mac App Store, hvilket betyder, at "Pause" -knappen bliver til "Annuller"


Hvis du klikker på knappen "Annuller", får du en advarselsdialogboks, der beder om at bekræfte, at det er det, du ønskede at gøre, og minde om, at du kan til enhver tid genoverføre appen igen gratis.

Mens du klargjorde instruktionerne om, hvordan du genoverfører Mac OS X Lion fra App Store, opdagede jeg dette pæne lille trick; Du kan annullere downloads med en enkel nøgle modifikator. Muligheden for at genindlæse køb fra Mac App Store er en del af den personlige brugslicens til OS X Lion og andre apps, der også tilbydes via App Store, så længe du downloader dem på dine autoriserede Mac'er ved hjælp af samme Apple ID. Dette betyder at du kan afbryde downloads til enhver tid, genoptage dem, hvis det er nødvendigt, eller start dem igen på dine andre autoriserede Mac'er med samme Apple ID.

Dette virker for at stoppe eller annullere downloads i alle versioner af OS X, herunder OS X Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, og hvad der ellers har App Store.