Sådan laver du billeder unpixelated

En pixeleret effekt udgør farverne i en baggrund. I computergrafik kan pixeleffekter ses i videospil som Nintendos Super Mario Bros. Det kan også ses på almindelige fotos, hvilket giver billedet mere flair. Men hvis du har et digitalt billede eller billede, der har for stor pixelering, har Photoshop avancerede værktøjer til at manipulere et foto og udjævne udseendet.

Start Photoshop. Rul til "File" og derefter "Open". Åbn billedfilen med pixelationen. Dobbeltklik på billedets baggrund under fanen "Lag" for at gøre billedet til et lag.

Rul til værktøjslinjen i venstre side af skærmen, og klik på "Slør" -værktøjet. Værktøjet "Sløring" ligner en dråbe vand. Rul til toppen af ​​skærmen til panelet under "Menu" -linjen. Klik på det andet ikon til venstre for at indstille penselform og størrelse, der passer til dit billede.

Rul til bunden af ​​værktøjslinjen for at se to felter, der overlapper hinanden. Dobbeltklik på det første felt for at åbne dialogboksen for "Forgrunden". Brug værktøjet "Eyedropper" til at vælge farven på det billede, du vil anvende en sløring, og klik på OK. "

Vælg "Blur" -værktøjet igen, og anvend det på de kanter, hvor pixelationen er den mest åbenlyse. Rul til "Filter", "Sløring" og klik på "Gaussisk sløring" for at skabe en blødgøringseffekt til billedet for at udjævne effekten.