Hvordan man laver en bedre indendørs antenne med aluminiumsfolie

Elementer, du har brug for

 • Avis

 • Papirclips

 • Pap

 • Hæftemaskine

 • Saks

 • Koaksialkabeladapter

 • 8-x-10-tommer fotorammekasse

 • Blyant

 • Målebånd

 • Cellofantape

 • 10-til-4-tommer papskrot

 • Byggepapir

 • Schweizer kniv

 • Coax kabel

En indendørs tv-antenne skal kunne modtage signaler, der kommer fra et tv-udsendelsestårn, der kan være hundreder af miles væk. Du kan fremstille en tv-antenne ved hjælp af aluminiumsfolie, der giver et kvalitetsbillede på dit tv. Du har brug for et par forsyninger, der kan findes rundt om i hjemmet sammen med en koaksialkabeladapter, der kan fås fra en hardware butik eller en computer- eller elektronikforsyningsbutik. Den indendørs tv-antenne, du skal bygge, giver dig mulighed for at se gratis tv, hver gang tv-apparatet tændes.

Læg et ark avis på et bord. Fjern klipene på bagsiden af ​​fotorammen, der holder papbagsiden. Fjern papbagsiden fra fotorammen. Placer papbagsiden på avisen med enden vendt mod dig.

Mål halvvejs over bredden af ​​papunderlaget. Sæt et mærke med blyanten. Tegn en lodret linje ned ad papbaggrunden ved halvvejsmærket. Tegn lodrette linjer til venstre og højre for halvvejsmærket, og mål en halv tomme fra halvvejsmærket.

Træk en vandret streg over papbagsiden ved halvvejsmærket.

Riv 24 tommer aluminiumsfolie af. Skær aluminiumsfolien i seks 4-tommers strimler med saksen.

Fold hver strimmel aluminiumsfolie i halv længde. Fortsæt foldningen, indtil strimlerne af aluminiumsfolie er ca. 1/4 tommer brede.

Skær en 8-tommers sektion fra hver af fire strimler aluminiumsfolie med saksen. Fold hver af strimlerne af aluminiumsfolie, der blev skåret i midten for at danne en "A" -form.

Placer “A” på en strimmel af aluminiumsfolie i midten af ​​den lodrette linje til venstre for det lodrette halvvejsmærke på papunderlaget og over den vandrette linje. Tape de to ender af strimlen af ​​aluminiumsfolie til papunderlaget med strimler af cellofantape. Gentag denne procedure med en strimmel aluminiumsfolie til højre for halvvejsmærket på papunderlaget.

Gentag denne procedure med strimler af aluminiumsfolie til venstre og højre for halvvejsmærket på papbeklædningen under den vandrette linje.

Placer den ene ende af en af ​​de uafskårne strimler af aluminiumsfolie på “A” øverst til venstre på papunderlaget. Placer den anden ende af den uafskårne strimmel af aluminiumsfolie på “A” nederst til højre på papunderlaget. Fastgør strimlerne af aluminiumsfolie til hinanden med papirclips.

Placer papskrot på midten af ​​papunderlaget. Vip papskrot, så den øverste ende berører? “A” i øverste venstre hjørne, og den nederste ende berører “A” i nederste højre hjørne.

Placer den anden uafskårne strimmel af aluminium oven på papskrot, så den ene ende er oven på “A” i øverste højre hjørne, og den anden ende er oven på “A” i nederste venstre hjørne. Klip strimlerne af aluminiumsfolie sammen med papirclips.

Anbring enderne af de to ledninger, der kommer fra koaksialkabeladapteren, på enderne af de to strimler aluminiumsfolie, der går forbi “A” i venstre og højre side i bunden af ​​papunderlaget. Fastgør ledningerne til strimlerne af aluminiumsfolie med papirclips.

Hæft de to ledninger, der kommer fra adapteren til koaksialkablet, til papbagsiden for at fastgøre dem på plads.

Tape siderne af koaksialkabeladapteren til papbagsiden med strimler af cellofantape.

Skær et stykke byggepapir til de samme dimensioner som papbagsiden med saksen.

Fastgør den ene ende af koaksialkablet til stikket på koaksialkabelstikket.

Skær et lille hul i et hjørne af fotorammen med hjælpekniven.

Placer det afskårne stykke byggepapir i fotorammen. Placer papbagsiden i fotorammen oven på stykket byggepapir. Luk klipene på bagsiden af ​​fotorammen.

Slang koaksialkablet ud af hullet i fotorammen. Tilslut den anden ende af koaksialkablet til koaksialstikket på tv'et.

Tips

Kraftig aluminiumsfolie knækker mindre sandsynligt, mens den manipuleres til tv-antennen.

Advarsler

Et hjemmenetværk kan forstyrre tv-signalet.