Sådan deltager du i et konferenceopkald

På et eller andet tidspunkt kan du blive bedt om at deltage i et konferenceopkald. Følg disse trin for effektivt at fungere i samtalen.

Bestem den tidszone, du befinder dig i. Sørg for, at den svarer til tidszonen for konferenceopkaldet. Tjek dateandtime.com, hvis du er i tvivl.

Gennemgå det materiale, du vil diskutere, så du ikke spilder nogens tid med spørgsmål, der allerede er besvaret i materialet. Konferenceopkaldsansvarlig antager, at du er fortrolig med emnet.

Forbered en liste med spørgsmål, inden opkaldet starter. Du kan holde dit opkald kortere, hvis du har spørgsmål foran dig. Nummerer listen, så du ikke mister styr på dine forespørgsler.

Hav en pen og papir, båndoptager eller computer foran dig, så du kan tage noter.

Lyt til alle andres spørgsmål. Du kan lære noget nyt, eller du kan få et spørgsmål besvaret.

Ring til konferencenummeret på det angivne tidspunkt. Slå adgangskoden ind, og vent på, at facilitatoren starter opkaldet.

Dæmp opkaldet ved at trykke på ""6 på din telefon. Dette giver dig mulighed for at lytte til opkaldet uden at bidrage med baggrundslyde (støj). Tryk på""6 igen når du vil tale.

Tips

Bliv fortrolig med materialet til konferenceopkaldet.

Advarsler

Sørg for, at der ikke er baggrundsstøj, der kan forstyrre opkaldet. Bliv ikke side-tracked. Hold dig til det aktuelle emne.