Hvordan Skift Stack Se stilarter i Dock til Mac OS X

Stabler tilbyder en metode til at vise mapper eller samlinger af flere elementer i Dock på Mac'en. Når du klikker, åbnes "Stack" og viser indholdet, der er spredt ud af Dock.

Dock Stacks vises altid på højre side af OS X Dock og de er som standard for at indeholde ting som mappen Applications, Downloads folder, men mange brugere tilføjer en Documents-mappe eller endda en Docks-stack af nyere varer.

Standard for de fleste stakemner er indstillet til Automatisk, hvilket betyder, at det vil ændre sig, når mappen (eller stakken) ændres for at rumme indholdet. Men du kan også bare vælge at indstille stilen på Dock Stack dig selv med et enkelt højreklik på det stakkeelement, du ønsker at ændre i OS X.

Ændring af Stack View Style i Dock til Mac OS X

 • Trin 1 - Hold musen over en stak og højreklik på den, indtil en menu vises
 • Trin 2 - Når denne menu vises, vælg "Se indhold som" og vælg enten Fan, Gitter, Automatisk eller Liste
 • Uanset hvad der er valgt og har et afkrydsningsfelt ved siden af, bliver det standard for åbning af den pågældende stack.

  Staklistevisninger i OS X Dock Explained

  Fan sort sprawls ud i en stiliseret liste, det indeholder kun en håndfuld ting, selv om det ser godt ud, det kan ikke rulles, hvilket gør det begrænset til store mapper eller stabler.

  Gitter er mere som startlinjen til OS X eller hjemmeskærmen på iOS, det er bogstaveligt talt et gitter af ikoner af emnerne i Dock stacken. Det er rulbart og nyttigt, dette er et godt valg. Hvis du går med gridvalget, kan du bruge tastetryk for at ændre gridikonstørrelsen på Stack-elementer også.

  List er en rullerbar liste over alle elementer i stakken, det er også et godt valg for stabler med mange elementer.

  Automatisk vil ændre Dock Stack-stilen afhængigt af, hvor mange indhold der er i Stacken selv. Dette betyder normalt "Gitter" for en applikationstype mappe og "Liste" for en mappe af filer som downloads eller dokumenter.

  Stacks har eksisteret på Mac Dock i lang tid, og har gennemført det godt i OS X Yosemite 10.10 og Mavericks, men har oprindelse i OS X 10.5 Leopard (faktisk blev dette tip oprindeligt offentliggjort den 31. oktober 2007, men har siden været opdateret), med nogle forbedringer på funktioner i Snow Leopard og Mountain Lion og Lion releases. Det er standardadfærd, der kan forvirre i tidligere udgivelser, da det ser ud til, at nogle "Stacks" vises i rutenettet, og nogle vises i fan-stil næsten tilfældigt, mens nyere versioner af OS X håndterer dette meget mere klogt.