Brug din Mac og Photo Booth som en spejl

Har du brug for et spejl, men du er ikke tæt på en? Hej ikke noget problem, ødelæg din Mac og åbner Photo Booth, brug computerkameraet!

Ja, Foto Booth app! Den findes i mappen / Programmer / mappen, bare start appen og boom, kameraet tændes, og du kan se dig selv.

Du kan endda tage dette et skridt videre og zoome ind i livebilledet af dig selv ved at holde styretasten nede og derefter bruge pegefeltet eller rullehjulet til at zoome ind og ud af billedet.

Jeg ved, at dette måske lyder slags dumt, men jeg har set et par folk gør det før. Jeg har set kvinder bruger den til at anvende makeup, og jeg har lige for nylig set en pige på en kaffebar, der bruger den til at gøre håret, og jeg har set en fyr bruge kameraet til at rette op på en kontaktlinse eller få noget ud af hans øje, så hej, hvorfor ikke lave et indlæg om det? Jeg har også set mange variationer af dette med iPhone også, men det er lidt mindre overraskende.

Hvis du vil have nogle flere Photo Booth tips, kan du deaktivere flash og nedtælling og indstille Photo Booth til at flip billeder.

Er jeg ikke sød? Ok bare sjov, det ovenstående billede er ikke mig, det er bare et tilfældigt Photo Booth selvportræt fra Flickr.