Hvordan downloader jeg Flash Player 7 til min Wii?

Nintendo Wii tilbyder en flashafspiller i sin internetbrowser. Den operadrevne internetbrowser giver brugerne mulighed for at surfe på Internettet og få adgang til flash-video- og spilwebsteder. Dette åbner en helt ny verden for Nintendo Wii-ejere og hjælper med at maksimere den fulde kraft fra hjemmevideo-konsollen. Browseren leveres ikke med Wii, men kan downloades til konsollen ved hjælp af Wii Shop.

Tænd Wii

Tænd din Nintendo Wii, og vent på, at den starter op. Du vil blive mødt med Nintendo Wii-startmenuen, kaldet Wii Dashboard.

Åbn Wii Shop

Naviger til "Wii Shop" -kanalen på Wii Dashboard, og vælg den med din Wiimote. Du vil blive mødt med Wii Shop-startmenuen.

Download internetkanal

Gennemse applikationer og spil. Find "Internet Channel", og vælg den. Det koster 0 Wii-point, hvilket betyder, at det er gratis. Internetkanalen downloades og installeres. Hvis du ønsker at købe andre spil, skal du klikke på "Tilføj Wii-punkter" og placere et kreditkort på filen eller linke et Wii-pointkort til din Wii Shop-konto.

Brug af Flash

Vælg din internetkanal fra dit Wii Dashboard, og naviger til det websted, der skal bruge flashafspilleren, og du kan få adgang til flashafsnittene.