Hvad betyder "applikationsfejl" i computersoftware?

"Application Error" -meddelelser på din Windows-baserede computerskærm er nok til at få dig til at krybe, fordi du ved, at de måske betyder noget stort; så igen, de måske ikke. Nogle gange kaldes også "Generel beskyttelsesfejl", sådanne meddelelser får din opmærksomhed og med god grund. I det væsentlige er systemet på udkig efter en genstart, som ofte vil rette "bug" eller fejlen.

Program fejl

Hvad betyder applikationsfejl i computersoftware?

Applikationsfejl (og nogle gange generel beskyttelsesfejl) er et udtryk, der bruges i Windows-systemer til at advare brugere om softwarekonflikter eller andre fejl, der kan udgøre en trussel mod computersystemets stabilitet. Årsagerne varierer fra det enkle som to applikationer, der forsøger at bruge en fælles ressource, til mere komplekse scenarier, der kan være forbundet med netværk og tilknyttede computere, der deler filer og operativsystemer.

Genstart af løsningen

Hvad betyder applikationsfejl i computersoftware?

Når applikationsfejlmeddelelsen vises, er den første ting at gøre, at arbejde dig til en lukning og genstarte på den rigtige måde, hvis det overhovedet er muligt. Med andre ord, hvis systemet ikke er helt "frossent", så prøv at lukke programmer, og luk derefter gennem "Start" -proceduren for sikkert at afslutte Windows-sessioner (klik på "Start", derefter "Luk ned").

Overvejelser

Applikationsfejlmeddelelser på din Windows-baserede computerskærm er nok til at få dig til at krybe, fordi du ved, at de måske betyder noget stort; så igen, de måske ikke. Nogle gange kaldes også General Protection Fault, sådanne meddelelser får din opmærksomhed og med god grund. I det væsentlige er ...

Der er adskillige hjælpeprogrammer tilgængelige til download, der hævder at være i stand til at rense Windows-computere for nogle af de ting, der vides at forårsage fejl. Undersøg og forstå, hvad nogen af ​​disse programmer gør, før du bruger dem, da nogle har været kendt for at gøre mere skade end gavn.