Sammenlign versioner af et Word-dokument med Microsoft Word

Har du to Word doc-filer, som du har brug for at se forskellene mellem, og sammenligne de to let side om side for at gennemgå ændringer?

Du kan nemt sammenligne Word-dokumenter med hinanden med Microsoft Word-appen i Mac OS X og Windows. Word er selvfølgelig en del af Microsoft Office Suite og en meget populær app til skrivning.

For at komme i gang er alt, du har brug for, Word-appen og to dokumenter, du ønsker at sammenligne. Resten er ganske enkel, så du hurtigt kan sammenligne to versioner af et Word-dokument ved hjælp af Microsoft Word . Følg blot nedenstående trin ...

Sådan sammenlignes to orddokumenter side om side i Microsoft Office & Word

Sammenligning af to orddokumenter fungerer ens i både Mac og Windows versioner af Office og Word, sådan fungerer det:

  1. Åbn Word, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Start de to dokumenter, du vil sammenligne i Microsoft Word-appen
  3. Gå til menuen Værktøjer
  4. Vælg "Track Changes"
  5. Vælg "Sammenlign dokumenter"
  6. Vælg de to dokumenter, du vil sammenligne og fortsæt

Du vil blive vist en side om side sammenligning af de valgte filer, og ændringerne vil blive fremhævet på skærmen og nemme at få øje på.

Du kan derefter foretage ændringer efter ordet docs og gemme dem, eller brug blot sammenligningsværktøjet til at gennemgå forskellene mellem dokumenterne uden at gemme dem.

Hvis du er en forfatter, forsker, pædagog eller redaktør, vil du helt sikkert finde denne funktion meget nyttig!

Så vidt jeg ved, er dette sammenligningsværktøj ikke inkluderet i Apples Sider-applikation (i det mindste ikke i version, jeg har), forhåbentlig i en nyere version er det en funktion, det er for nyttigt at ikke være!

Selvfølgelig strækker dokument sammenligning langt ud over Word-filer og standard tekst-tunge dokumenter. Hvis du leder efter en mere udviklerorienteret version af filsammenligning til at gennemgå kode- eller scriptforskelle, skal du tjekke FileMerge-værktøjet.