Sådan opbygges en klar akryl subwooferboks

De fleste højttalerskabe er lavet af træ eller plast af lav kvalitet. Træ er modtageligt for vandskader og kan veje mere end plast. Styren er blandt plastik, der bruges til billige højttalerskabe, men enhederne har tendens til at være skrøbelige. Mange avancerede højttalervirksomheder fremstiller klare akryl højttalerskabe, der er dyre og begrænset til et par størrelser. En højttalerkabinet kan bygges af klar akryl i enhver størrelse og til en brøkdel af prisen på en produceret enhed.

Trin 1

Mål subwooferens diameter, som er en højttaler, der leverer lyd i de laveste frekvenser, og træk størrelsen på den ydre ring, der monteres på højttalerkassen. Kassen skal være mindst 3 tommer omkring højttaleren. Opret en grov tegning af kassen. Angiv længden, bredden og højden af ​​kassen i din tegning. Kabinettet er en terning, der har seks sider. Lav en liste over de enkelte dele, som skal omfatte en top, bund, to sider, et frontpanel og et bagpanel. For de fleste kabinetter bør en kvart tomme akryl være tilstrækkelig. Materialets tykkelse skal tages i betragtning ved beregning af størrelsen på hvert panel. Få en akrylforhandler til at klippe materialet i størrelse.

Trin 2

Sådan opbygges en klar akryl subwooferboks

Tegn en cirkel på frontpanelets overflade, hvor højttaleren skal monteres. Bor et pilothul, der er stort nok til at rumme et stiksavblad. Skær forsigtigt hullet ud med et stiksav. Marker positionerne for højttalerens monteringsskruer. Bor hullerne lidt mindre end monteringsskruerne. Bor huller i bagpanelet til højttalerkablet og eventuelle monteringsbeslag. Slib panelets kanter med 220-sandpapir.

Trin 3

Sådan opbygges en klar akryl subwooferboks

Fjern den beskyttende bagside fra akryl. Saml rammen. Dette består i at forbinde de øverste og nederste paneler til siderne. Start med at lime et sidepanel på det øverste eller nederste panel ved hjælp af limjiggen og klemmerne til at holde stykkerne i en 90 graders vinkel. Påfør en tynd linje akrylcement på indersamlingen. Lad cementen tørre i 45 minutter, og gentag processen for de resterende rammestykker.

Trin 4

Lim bagpanelet på rammen. Påfør akrylcement på indersamlingen. Ingen limjigg eller klemmer kræves til denne del af samlingen. Lim frontpanelet til rammen. Påfør akrylcement forsigtigt på indersamlingen gennem den cirkulære udskæring til højttaleren. Poler de slibede kanter med acrylbuffingmasse.

Indsæt højttalerkablet gennem bagpanelet. Tilslut den til højttaleren. Ret højttalerens monteringshuller op med hullerne boret i trin 2. Sæt forsigtigt monteringsskruerne i hullerne. Hvis de føles for stramme, skal du forstørre hullet lidt. Tving aldrig skruerne ind i akryl.