Hvor lang tid varer dit MacBook Pro batteri?

Har du nogensinde spekuleret på, hvor længe din MacBook Pro eller MacBook batteri virkelig holder? Apple reklamerer normalt deres bærbare computere som "hele dagen batterilevetid", men har det været din erfaring i praksis?

Undskyld ikke mere! Vi viser dig, hvordan du tjekker, hvor længe din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air-batteri rent faktisk varer, så du kan se præcis, hvor meget tid du kommer ud af din bærbare pc-batteri. Uanset om du har batterilevetid hele dagen, noget mere eller noget mindre, vil du kunne fortælle.


Bemærk, vi søger at få den faktiske brugstid, som et MacBook-batteri varer, ikke kun et skøn over den resterende tid (som blev mærkeligt fjernet fra MacOS Sierra, selv om du kan få det tilbage, hvis du vil).

For at få den tid, som et MacBook Pro eller MacBook-batteri nøjagtigt varer, skal du bruge det på batteristrøm fra en fuld 100% opladning, indtil den næsten er tømt. Et sted mellem 1% og 5% af det resterende batteri er normalt tilstrækkeligt . Brug bare computeren som du normalt gør, og udfør opgaver, som du normalt gør, og når Mac OS gør dig opmærksom på, at batteriet er ved at løbe ud, er det godt at kontrollere, hvor lang tid det har været.

Sådan ses tid på batteri fra MacBook Pro, MacBook, MacBook Air

Når batteriniveauet er et sted mellem 1% og 5%, kan du få en nøjagtig tid, hvor batteriet har varet til det punkt, hvilket giver dig en god ide om, hvor længe laptopbatteriet varer generelt, du kan tjekke dette i næsten enhver version af MacOS eller Mac OS X:

  1. Brug den bærbare computer på batteristrøm, indtil MacBook-batteriet vil dø snart
  2. Åbn mappen "Programmer" på Mac'en og gå til "Hjælpeprogrammer", og start derefter "Aktivitetsovervågning" (Alternativt kan du trykke Kommando + mellemrum og skrive Aktivitetsovervågning for at åbne fra Spotlight
  3. Gå til fanen "Energi" i Activity Monitor
  4. Nederst på energiskærmen finder du "Tid på batteri" for at se, hvor længe din Mac laptop har kørt på batteristrøm

I eksemplet vist her opnår min flere måneders gamle MacBook Pro 15 "-model lidt over 3 timers batterilevetid i min egen virkelige verden, før den skal genoptages igen for at genoplade, men tallene vil variere meget afhængigt af hvad du laver på Mac laptop, hvor gammel er det, og hvad tilstanden af ​​batteriet er.

"All-day batterilevetid" versus personlige oplevelser

Apple fremmer den nyeste MacBook Pro for at have "imponerende hele dagen batterilevetid" på deres hjemmeside, og de har brugt lignende sprog til at beskrive andre nyere MacBook Pro og MacBook computere også.

Min personlige oplevelse med denne MacBook Pro er "hele dagen batterilevetid" er normalt mere som "hele morgen batterilevetid" og med en ikke særlig aggressiv morgenrutine med temmelig tung webbrug, tekstredigering, meddelelser og groft 70% skærmens lysstyrke, får jeg rutinemæssigt cirka tre timer ud af min MacBook Pro, før den skal sættes i en væg igen. Denne computer er et par måneder gammel, og batteriet har i øjeblikket 141 cykler på det (du kan nemt kontrollere battericykeltællingen på en Mac, hvis du er nysgerrig efter din).

Uoverensstemmelsen mellem "hele dagen" reklame og min egen oplevelse kunne være en smule af min Mac laptop, min særlige brug, eller måske er det bare hvor lang tid batteriet varer for mig. Selvfølgelig vil alle have forskellige batterierfaringer og forventninger, og hver computer kommer til at variere lidt afhængigt af hvordan den bruges, og det er alder og tilstand.

Dette er ikke meningen at være en klage forresten, det er bare en anerkendelse, at min MacBook Pro er ret afhængig af en vægoplader. Tidligere Mac bærbare computere har haft batterier, der varede meget længere og mange godt i 6 eller 7 timer med tilsvarende brug, så måske 15 "-skærmen spiser kun meget mere energi, og min brug skal ændres for at forlænge batterilevetiden for at nå bedre tal.

Hvis du af en eller anden grund er mindre end begejstret for batteriets levetid på din MacBook, kan du læse nogle generelle tips til forbedring af batterilevetid på en Mac laptop her, eller hvis du bemærkede en reduktion efter opdatering til de nyeste MacOS, så kan du finde nogle Sierra specifikke batteri tips til at være nyttige. Generelt er de bedste ting, du kan gøre for at forlænge batterilevetiden, at reducere skærmens lysstyrke og reducere brugen af ​​ressourcehæve apps. Mac OS giver dig mulighed for direkte at se, hvilke apps der bruger en masse batteristrøm og energi, og det kan være ganske nyttigt at spore et batteri hog (Chrome, Firefox og Safari er normalt årsagen i min erfaring). Selv enkle tips som at lukke ubrugte browser faner og afslutte inaktive applikationer kan medvirke til at udvide batteriets faktiske levetid betydeligt.

Så hvor lang tid går batteriet på din MacBook Pro, MacBook Air eller MacBook faktisk? Brug den bærbare computer på batteristrøm, indtil den er næsten færdig, tag tid på batteri nummer, og del dit batteri gange i kommentarerne nedenfor!