Beta 4 af iOS 9.3.3, OS X El 10.11.6, tvOS 9.2.2 Udgivet

De fjerde beta-versioner af iOS 9.3.3, OS X El Capitan 10.11.6 og tvOS 9.2.2 er blevet udgivet til brugere, der deltager i både udvikler beta-programmet og de offentlige beta-testprogrammer.


De nye udgivelser tilbyder sandsynligvis forbedringer og fejlrettelser, da systemsoftwaren går mod en endelig offentliggørelse. Ingen nye funktioner eller større ændringer er kendt for at være inkluderet i disse små opdateringer til punktudgivelse.

Brugere, der er berettiget til at modtage de nye 4. beta-builds, kan downloade dem nu fra softwareopdateringsmekanismen i indstillingerne iOS og tvOS eller via fanen App Store-opdateringer på en Mac.

Disse små beta-udgivelser er adskilt fra de bredere beta-versioner af de næste generationers Apple-operativsystemer, der er tilgængelige samtidigt, herunder de første betas af iOS 10 beta, watchOS 3 beta, macOS Sierra beta og tvOS 10 beta.

Apple går ofte igennem omtrent mellem fem og syv beta-builds, inden den frigiver en endelig version til offentligheden, hvilket tyder på, at de endelige bygger på iOS 9.3.3 og OS X 10.11.6 kan debutere noget i de kommende måneder eller to.