Rapid Roll Mobile Cheats

"Rapid Roll" er et grafisk videospil, der primært findes på Nokia-mobiltelefoner. I spillet er du en lille pixileret bold, der falder sammen gennem skærmen. Ved at fortsætte i din nedstigning gennem niveauer i spillet får du point. Jo længere nede du er i stand til at gå, jo højere er din score. Undervejs udfordres spillerne af forhindringer og måder at "dø" på.

At miste livet i "Rapid Roll"

Når du falder igennem "Rapid Roll", vises forskellige små platforme på din vej. Når du går, skal du fortsætte med at rulle på hver platform, som derefter giver dig point. Hvis du savner en platform undervejs, mister du dit liv. At forblive for længe på en platform får dig også til at miste livet, fordi langvarig får platformen til at skubbe dig op i spidser, der ligger øverst på skærmen.

Få liv og hastighed

Efterhånden som du skrider frem i "Rapid Roll", stiger spillets vanskeligheder. Din faldhastighed begynder at blive hurtigere, så du skal reagere med større nøjagtighed og hastighed. Også platformene begynder at presse dig op mod pigge meget hurtigere. Midt i dette vises der små hjerter på nogle af platformene. Rulning over disse hjerter giver dig et ekstra liv til at kompensere for noget af det tabte liv fra at tage skade og manglende platforme.

Uovervindelig kode

En vigtig snydekode for "Rapid Roll" giver dig mulighed for at se bort fra tabet af liv fra manglende platforme og at ramme pigge. Du kan nå denne "uovervindelige" tilstand under hilsen-skærmen, når spillet indlæses. Når titlen vises, går du til åbningsskærmen, hvor spillet blinker ordet "Læs" på et sort rektangel. Tryk hurtigt på disse fire knapper: "*, #, 1 og 2", og din bold er uovervindelig i resten af ​​spillet.

Intet mistet liv

Nogle Nokia-modeller har forskellige versioner af "Rapid Roll" og kræver muligvis en anden kode for at låse op for uendelig liv. Når du først åbner spillet, skal du prøve at indtaste nummerstrengen "56931425023549." Du skal derefter høre en lille lyd, der signalerer, at snyderiet er blevet aktiveret. Hvis ikke, skal du prøve en anden kode. Et andet snyderi er at holde "7" -knappen nede på din telefon og derefter indtaste "97280". Afhængigt af hvilken version af spillet du har, skal en af ​​disse koder give dig mulighed for at spille og fortsætte med at falde så længe du vil.