Sådan bruges Stopwatch på iPhone

IPhone har en praktisk Stopwatch-funktion, med to forskellige visuelle tilstande og evnen til at notere runder. All-purpose stopuret er fantastisk til alt, hvor du vil tid noget, om det sporer en atletisk indsats, ydeevne eller blot en anden begivenhed eller begivenhed, hvor en stopurmåling er passende.

Sådan får du adgang til og brug stopur på iPhone

IOS Stopwatch er inkluderet i Clock-appen, så hvordan kan du bruge den:

  1. Åbn "Clock" -appen på iPhone
  2. Tryk på fanen 'Stopur'
  3. Tryk på "Start" for at starte stopuret
  4. Mens stopuret kører, kan du trykke på "Lap" for at tælle et skød og spore det under stopuret
  5. Tryk på "Stop", når du er færdig med iPhone stopuret

Du kan også nulstille stopuret, hvis det er nødvendigt, når som helst eller når du er færdig, og du kan tælle så mange omgange som du vil.

Enkel og perfekt til at tælle omgange af en hvilken som helst rækkefølge, uanset om det er til atletiske formål, racing, svømning, løb, ridning, robotik eller næsten alt andet, du måske vil have tid og holde øje med en stopur.

Sådan ændres Stopwatch Udseende i iOS

Som standard er iPhone Stopwatch et lille digitalt ur. Men et andet pænt trick, der stort set er visuelt i naturen, gør det muligt at få adgang til et mere traditionelt udseende stopur.

For at komme til den traditionelle stopur, komplet med hænder, der cirkler et 60 sekunders ur, med anden markør, en omgangshåndtag og andre urfunktioner, skal du bare skubbe over på den analoge stopur. Du kan også sveipe tilbage for at vende tilbage til det oprindelige standard stopurudseende af ur-appen på iOS.

Du kan også åbne Stopwatch med Siri ved at informere Siri om at åbne ur-appen, og iOS tilbyder også start og stop af en timer med Siri på iPhone eller iPad, selvom timeren nok er bedre til ting som at vente på noget, om det er madlavning eller en simpel pomodoro måling.

Hvis du ofte bruger Stopwatch på iPhone, kan du tilføje Stopwatch-funktionen som en hurtigstartfunktion i Kontrolcenter til iOS via tilpasning af Control Center i iOS-indstillinger som beskrevet her. Du skal blot tilføje Stopwatch-knappen for at give mulighed for hurtig hurtig adgang fra iPhone eller iPad låseskærmen, eller bare en hurtig swipe gestus for at få adgang til Control Center som normalt.

Mac-brugere er heller ikke udeladt. Du kan bruge Siri til enkle timere, få et flot og simpelt stopur på kommandolinjen, eller du kan få en simpel timer og stopur i Mac-menulinjen med Thyme, som er et lille tredjepartsprogram.