Spotify kommer til USA - Indtast for at vinde en Spotify Invite i vores Twitter Giveaway!

Spotify, den usædvanligt populære streaming musik service, der tog Europa med storm, er lige lanceret i USA. I øjeblikket er det åbent ved invitation-only, men ikke så meget, vi har en håndfuld invitationer til at give væk, så her er hvordan man kommer på tegningen.

Indtast for at vinde en Spotify invitation fra os!

Her er alt hvad du skal gøre for at komme ind:

  1. Følg @osxdaily på Twitter (hvis du ikke følger os, kan vi ikke direkte besked dig en invitation)
  2. Tweet følgende: "Jeg vil have en @Spotify Invite fra @osxdaily fordi ______" (giv en eller anden grund til, at du ønsker en Spotify-invitation)

Vi vælger vindere tilfældigt, og vi skal give dem alle væk i dag klokken 20:00, så skynd dig, hvis du vil have en chance. Tegningen er kun åben for amerikanske beboere, fordi koderne kun virker for amerikanske beboere og EU-beboere har alligevel Spotify.

Opdatering: Tjek dine direkte meddelelser på Twitter, vi har sendt ud masser af invitationer. Bliv afstemt, hvis vi har mere, så sender vi dem også ud!

Glem ikke at downloade de gratis Spotify-klienter til Mac OS X, Windows, iPhone (den er også tilgængelig for andre smartphones, hvis du er ligeglad).

En stor tak til Rasmus Andersson til invitationerne, han er den tidligere chefdesigner for Spotify og en nuværende produktdesigner hos Facebook, der har skabt en flok af cool ting. Du kan også følge ham på Twitter.