Sådan får du alle tre slutninger i "Breath of Fire 2"

Elementer, du har brug for

  • Breath of Fire 2-spil (SNES- eller GBA-version)

  • Super Nintendo eller Game Boy Advance System

Det klassiske Super Nintendo-rollespil Breath of Fire 2 indeholdt to hemmelige slutninger, der næsten var umulige at finde uden at vide, hvordan man skulle lede efter dem. Disse trin vil let guide dig gennem, hvordan du kan se alle tre slutninger i spillet uden at have spillet det hele igennem tre separate tidspunkter.

Sådan får du alle tre slutninger i åndedræt 2

Spil gennem spillet, indtil festen kæmper med Ganer i kirken St. Eva. Lav en separat gem slot og gem spillet lige før kampen. Dræb Ganer og fortsæt derefter til slutningen af ​​spillet.

Sådan får du alle tre slutninger i åndedræt 2

Dræb dæmonen ved navn Habaruku i byen Gate, og vælg derefter muligheden for at vente på, at resten af ​​dæmonerne kommer ud af deres hjem, snarere end at kæmpe mod dem på deres torv. Dette får den første slutning til at spille, hvor festen besejres af deres fjender, og dæmonerne løber over verden.

slutter, vil, gemme, tdemoner, brand, tre, adskille, tbattle, dræbe, fortsæt, tendens, tcity, playn, tpartys, realm

Indlæs gemmespillet og besejr igen Ganer i kamp og fortsæt til slutningen af ​​spillet. Denne gang skal du vælge at gå efter dæmonerne og kæmpe mod Deathevn, den sidste chef for spillet. Den anden afslutning på spillet spilles, hvor hovedpersonen forvandler sig til en kæmpe drage og blokerer indgangen til dæmons rige.

Sådan får du alle tre slutninger i åndedræt 2

Gå tilbage til det gemte spil igen, men denne gang dræb ikke Ganer. I stedet skal du angribe de flydende øjenskabninger nær ham. Efter kampen tager Ganer tilbage til festens by.

Sådan får du alle tre slutninger i åndedræt 2

Rejs til byen kaldet Guntz og gå ind i den mest fremtrædende bygning der. Gå bag bogreolerne indeni for at finde en kvinde ved navn Echichi. Tal med hende, vend derefter tilbage til festens by og gå ned i brønden til det hemmelige rum. Ganer og Echichi vil drive en maskine der for at få byen til at flyve. Fortsæt videre gennem spillet på det tidspunkt og besejr Deathevn normalt. Den tredje slutning vises derefter, hvor den flyvende by bruges til at blokere portene til dæmonens rige.

Advarsler

Gem ikke dit spil efter at have besejret Ganer, ellers bliver du nødt til at starte hele spillet igen for at få den tredje slutning.