Indskrive en check direkte fra en iPhone

Spring over den trafikfyldte bankrejse over hele byen, du kan indbetale checks direkte fra en iPhone. En række større amerikanske banker tilbyder nu iPhone-check-deponeringstjenesten, bl.a. Chase, Fidelity, US Bank, PayPal og Charles Schwab. Jeg brugte for nylig tjenesten via Chase Mobile, hvor det fungerede godt nok til hurtigt at blive min foretrukne metode til at deponere checks.

Hvis du har en Chase-konto:

  • Download den gratis Chase Mobile app fra iTunes og lancer den på din telefon
  • Log ind på din konto via Chase Mobile appen
  • Tryk på Indbetaling og derefter på knappen "Hurtig indbetaling" for at komme i gang
  • Vælg kontoen for at deponere checken ind, indtast beløbet på checken, og tag bare et billede af selve forsiden og bagsiden af ​​selve checken.

Det er virkelig så simpelt, at første gang du bruger appen, tager ca. 3 minutter fra start til slut, men når den er konfigureret, er den endnu hurtigere at bruge igen.

Depositumet vises straks i kontoen, men det vil blive mærket som afventende, indtil det er klar, og det bringer os til den eneste rigtige ulempe for at deponere checks på denne måde: Det tager et par dage for checken at rydde. Hvor lang ventetiden er, synes at variere af den udstedende bank, men det kan tage overalt fra en dag til fem dage, afhængigt af en række faktorer. I min test deponerede jeg en check og havde adgang til midlerne om tre dage, men din erfaring kan afvige. Hvis du har brug for øjeblikkelig adgang til kontanter, er det derfor bedst at besøge den fysiske bankplacering, men hvis du ikke har noget imod at vente en dag eller to, er det utroligt bekvemt og slår en trafikfyldt trek over byen hver dag.

Hvis du ikke har Chase, er mobilindskudsprogrammer til Charles Schwab, US Bank, Fidelity, Citi og PayPal gratis for iPhone- og Android-brugere, og Bank of America, Wells Fargo og andre siges at tilbyde tjenesten snart også. Forhåbentlig flere banker og kreditforeninger skal følge, det er en fantastisk funktion, der sandsynligvis begynder at svinge brugerne til at åbne konti hos en institution over en anden.