Sådan sendes spil til din Nintendo DS med din computer

Elementer, du har brug for

  • Internet-aktiveret Windows-pc med Ralink RT2500-chipsetbaseret trådløst kort

  • Original dokumentation og drivere til dit trådløse kort

  • Nintendo DS

Den nemmeste måde at downloade spildemoer på er fra en deltagende Nintendo DS Download-station, men der er programmer, du kan downloade for at gøre din egen computer til en midlertidig downloadstation i hjemmet. Du kan derefter prøve demo-spil, før du køber de fulde versioner.

Kontroller dit trådløse korts kompatibilitet med den software, du vil installere. Dit trådløse kort bruger et Ralink RT2500-baseret chipsæt. Kontroller dit trådløse korts kompatibilitet i enhedsdokumentationen, og hold dokumentationen og driverne ved hånden.

Download Nintendo DS trådløse drivere. Et downloadlink til disse drivere kan findes i afsnittet "Ressourcer". Pak drivere ud til et praktisk sted. Download programmet Wireless Multiboot, som gør det muligt for din pc at sende filer til din DS. Pak applikationen ud til et praktisk bibliotek.

Åbn din pcs Enhedshåndtering i kontrolpanelets hardwareafsnit. Find dit trådløse kort, og højreklik på det for at vælge guiden "Opdater driver". I stedet for at oprette forbindelse til Windows Update, skal du instruere guiden i at opdatere driverne fra det bibliotek, hvor DS-driverne er pakket ud. Klik på "winxp" og derefter "i386" for at specificere driverne. Vælg "Ok."

Download softwaren, der skal køres på din Nintendo DS. En liste over eksempler på Nintendo DS-demo-software, der kan downloades, findes i afsnittet Ressourcer. Omdøb den downloadede software "demo.nds" og flyt til Wireless Multiboot's "data" -mappe. Højreklik på programmet Wireless Multiboot (wmb.exe), og opret en genvej. Højreklik på denne genvej, og tilføj "-data demo.nds" til slutningen af ​​teksten i feltet "Mål". Klik på "Ok", og dobbeltklik på genvejen.

Tænd din Nintendo DS, og vælg "DS Download Play." Vælg den demo, du har valgt at downloade. Når du har downloadet demoer med succes via DS Download Play, skal du huske at geninstallere dine originale trådløse drivere.