Sådan øges spændingsvurderingen på en rutsjebane i "RCT3"

I "RollerCoaster Tycoon 3" (RCT3) tildeles hver tur en "Spændingsvurdering". Jo højere en tur er i spænding, jo højere skal gebyret betale for adgang til turen. Mange RCT3-etaper kræver, at du bygger rutsjebaner, der opfylder et minimum af spændingsvurdering. Den oprindelige spændingsvurdering af en rutsjebane beregnes ud fra rutsjebaneens designfunktioner, men du øger rutsjebanens spændingsvurdering ved at justere rutsjebanens driftsindstillinger og ved at bygge "Ride Events", der er knyttet til rutsjebanen. Desværre øges en rutsjebane's spændingsvurdering kun så meget, og du skal nedbryde rutsjebanen og bygge en ny rutsjebane med et andet design for dramatisk at øge dine spændingsvurderinger.

Instruktioner

Klik på rutsjebanen med den spændingsvurdering, du vil øge. Skift rutsjebanen til testtilstand, og klik på knappen "Funktioner" i rutebaneoplysningspanelet i nederste højre hjørne af skærmen. Skift rutsjebaneens indstilling for løftehastighed eller starthastighed i vinduet Operations i rutebilens informationspanel ved at klikke på knapperne markeret med pilene op og ned ved siden af ​​rutsjebaneens løftehastighed eller starthastighed. Høj løftehastighed eller starthastighed øger en rutsjebane's spændingsvurdering, men den maksimale løftehastighed eller starthastighed, der er tilgængelig for en rutsjebane, kan være for hurtig og nedsætter rutsjebaneens spændingsgrad.

Klik på feltet ud for indstillingen Lav friktion i vinduet Drift på rutsjebaneens kontrolpanel. Lav friktion øger ydeevnen for en rutsjebane, men visse rutsjebaner drager ikke fordel af lav friktion, og deres spændingsgrad falder, hvis indstillingen Lav friktion er slået til.

Klik på knappen "Køretøjer" i rutsjebaneens informationspanel. Reducer antallet af biler og tog på rutsjebanen ved at klikke på knapperne markeret med pilene ud for posterne "Antal biler" og "Antal tog". Højt antal biler og tog på rutsjebaner nedsætter en rutsjebane's spændingsvurdering på grund af skarpe decelerationer og ventetider, der er nødvendige for at undgå kollisioner med andre biler og tog på rutsjebaneens spor.

Klik på knappen "Landskab" i venstre side af hovedskærmen til gameplay, og klik derefter på knappen "Ride begivenheder", der vises til venstre for knappen "Landskab", som viser listen over tilgængelige ridehændelser. Klik på en ridehændelse, f.eks. "T-Rex Attack" eller "Temple Boulder", og flyt musemarkøren til siden af ​​rutsjebaneens spor. Drej ridehændelsen ved at trykke på "Z" -tasten, indtil ridehændelsen vender mod sporet, og placer derefter ridehændelsen ved at trykke på venstre museknap, når et afsnit af rutsjebaneens spor er fremhævet. Kørebegivenheden udløses, når rutsjebanen når det fremhævede afsnit af sporet, hvilket øger rutsjebanens spændingsvurdering.

Skift rutsjebane fra testtilstand til åben tilstand. Klik på "Testresultater" -knappen i rutsjebaneens informationspanel. Rutschebaneens nye Spændingsvurdering beregnes, når den første tur er afsluttet, og den nye Spændingsbedømmelse er højere end den tidligere Spændingsbedømmelse.