Sådan slettes en Dell-harddisk fuldstændigt i Windows XP

Over tid kan din Dell-computer blive fyldt med programmer og filer såvel som malware, spyware og anden ondsindet software, der kan bremse eller gå ned på din computer. Derudover kan der opstå systemfejl, som får computeren til at genstarte eller fryse tilfældigt. Sletning af alle data på harddisken og geninstallation af en ren kopi af Windows XP er en ideel måde at rette disse problemer på.

Trin 1

Indsæt Dell System Restore-cd'en i computerens cd-rom-drev. Klik på "Start" -knappen efterfulgt af "Strøm" eller "Luk ned". Du kan også holde knapperne "Ctrl", "Alt" og "Slet" nede samtidig for at få vist "Luk ned" -indstillingerne. Vælg "Genstart" fra indstillingerne.

Trin 2

Når skærmen siger "Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD," skal du trykke på en vilkårlig tast på tastaturet for at åbne Windows Setup-programmet.

Trin 3

Når skærmen vises for at vælge en partition eller et drev, som Windows skal installeres på, skal du bruge tastaturets retningspude til at fremhæve den første partition efterfulgt af "D" til sletning. Tryk på "Enter" for at bekræfte. Hvis du har mulighed for at rense drevet, skal du trykke på "C" for at gøre det. Gentag dette for andre drev eller partitioner, der vises på listen.

Fremhæv det enkelte resterende drev, og tryk på "Enter" for at fortsætte. Tillad computeren at køre Windows-installationen. Når den er færdig, slettes harddisken, og en ny kopi af Windows uden nogen af ​​dine tidligere filer eller programmer vil være til stede.