Send et notifikationsmærke til ikonet Terminal Dock Når en opgave er færdig

For længe siden viste vi dig, hvordan man kunne annoncere, når en kommandolinjeopgave var færdig ved at bruge kommandoen "say", men fordi det taler højt, kan det være upassende at bruge i et roligt miljø. En meget mere subtil notifikation udnytter Terminal apps ny brug af BEL-advarslen, som i OS X Lion og fremover skubber et rødt notifikationsskilt til Dock-ikonet i stedet for at udløse det forfærdelige hardware-bip.

Tilføjelse af en varslingsvarsel til en udfyldt kommando er enkel, tilføj blot "&& tput bel" til slutningen af ​​en kommando. Hvis du f.eks. Vil kaste meddelelsesvarslet, når kommandoen kommandoen er færdig, vil det se ud som følger:

make install && tput bel

Når du er færdig med at køre, lyder standard systemvarsling, Terminal dock-ikonet vil hoppe med et nyt rødt notifikations badge tilføjet.

Hvis du vil se det i aktion i OS X, skal du prøve det med ping og derefter gå væk fra Terminal-appen:

ping -c 5 www.google.com && tput bel

Dette kan være meget bedre end "say" -alarmet, fordi det forbliver nyttigt, selvom computeren er dæmpet, og den er mere alsidig end Growl-meddelelsesmetoden, da det ikke kræver, at yderligere software installeres til at fungere. Det virker i OS X Lion og OS X Mountain Lion.

Takket være Austin L. for at sende dette ind!