Sådan oversætter du sprog med Siri på iPhone og iPad

Uanset om du er en hyppig rejsende, bare lære et nyt sprog eller interagere med en person, der taler på et andet sprog, har Siri for iOS nu den fantastiske evne til at oversætte mellem sprog på flugt. For eksempel kan du bede Siri om at sige "Jeg har brug for en taxitur til lufthavnen" på fransk, og Siri vil ikke kun omgående oversætte det til dig i skriftlig tekst, men også sige det højt.

I det væsentlige kan du tænke på Siri på iPhone eller iPad som en digital oversætter, der altid er med dig, og det virker at oversætte mellem engelsk, mandarin kinesisk, spansk, fransk, tysk og italiensk.

Prøv det selv, det virker rigtig godt og er ret hurtigt.

Sådan oversætter du mellem sprog med Siri øjeblikkeligt på iPhone og iPad

Tænk på Siri som din personlige oversætter, det er super nemt at bruge på iOS:

  1. Opkald Siri på iPhone eller iPad ved hjælp af en tryk på eller Hey Siri talekommando
  2. Fortæl Siri "Oversæt (sætning) til (sprog)", hvor sproget er enten spansk, fransk, tysk, italiensk eller mandarin kinesisk

Siri vil øjeblikkeligt oversætte sætningen til det angivne sprog. Oversættelsen tales straks højt og skrives også ud i tekst på telefonen. Derudover er der en lille afspilningsknap ved siden af ​​oversættelsen for at afspille den talte oversættelse igen, så du kan nemt gentage den oversatte sætning også.

Du kan også spørge Siri "Hvordan siger du (ord eller sætning) i (sprog)".

Siri vil rapportere sætningen oversat til det ønskede sprog.

Eksempel Siri Language Translation Phrases

For eksempler på hvad du kan sige til Siri at oversætte, prøv at sige eller anmode om ting som følgende:

  • 'Translate' Jeg vil gerne bestille kylling schnitzel "på tysk '
  • 'Hvordan siger du: "Jeg vil ikke have creme i burrito" på spansk'
  • "Oversæt" Jeg har brug for en taxa til lufthavnen om 2 timer "på fransk"
  • "Hvordan siger du" Dette er den bedste piccata jeg nogensinde har haft "på italiensk"
  • 'Oversæt' Hvad synes du om iPhone X "til kinesisk"
  • "Hvordan siger du" Giv mig to togbilletter til Geneve "på tysk"

Nøglen er at fortælle Siri specifikt i starten af ​​kommandoen enten at "oversætte" eller spørge "hvordan siger du", efterfulgt af sætningen og sproget. Hvis du bare fortæller Siri en sætning og derefter følger den op med "i (sprog)", virker det ikke korrekt. For eksempel hvis Siri begynder at forsøge at søge på internettet efter noget, du har spurgt, har du ikke lavet den rigtige anmodning, eller Siri fortolker dig forkert, eller du taler med det forkert.

Ikke alle store sprog understøttes endnu med Siri-oversættelse, og i øjeblikket kan Siri kun oversætte mellem engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk og mandarin kinesisk, men det er sandsynligt, at andre populære sprog vil debutere i fremtiden. Især fraværende er de andre store globale sprog med hundredvis af millioner af højttalere som portugisisk, Bahasa, Hindi, Japansk, Russisk, Arabisk, Punjabi, Koreansk og andre, men det er sandsynligt, at oversættelsesmuligheder for disse andre sprog vil komme frem med fremtidige Siri opdateringer og iOS-versioner.

Hvis du er på vej på ferie et sted, men ikke er helt flydende (eller ikke taler et slik) i modersmålet, er Siri pludselig din uundværlige rejseselskab. Selvfølgelig vil denne nye Siri oversættelsesevne også være nyttig til at lære fremmedsprog og bare kommunikere med folk, der taler fremmedsprog, og ikke bare rejser. Sikkert vil der være en håndfuld børn der opdager Siri sprogoversættelse har gjort deres franske lektier meget lettere også ... Og for dem, der bruger dette til uddannelsesmæssige formål, så glem ikke, at du også kan ændre sproget på din iPhone eller iPad eller MacA, som yderligere kan hjælpe dig med at lære et fremmedsprog ved at fordybe dig selv lidt længere.

De eneste krav til Siri-oversættelse er, at iPhone eller iPad kører iOS 11 eller nyere og har en aktiv internetforbindelse, enten cellulær eller wi-fi. Dette betyder, at hvis du er i udlandet et sted, kan du få fat i et lokalt SIM-kort og bruge din iPhone med dig til at oversætte hvor som helst du går, eller brug oversættelsesevnen hvor som helst der er wi-fi. Men du bruger det, det er en utænkeligt praktisk funktion og en meget velkommen tilføjelse til iOS og Siri.

Hav det sjovt og prøv det selv, det er ret fantastisk!