Sådan lukkes og deaktiveres en Virgin Mobile-konto

Virgin Mobile er en forudbetalt og pay-as-you-go-udbyder af mobiltelefontjeneste. Sir Richard Branson, ejer af Virgin Atlantic Airways, dannede virksomheden. Mens Virgin Mobile, i modsætning til de fleste andre nationale mobiltelefonudbydere, ikke kræver kontrakter, skal du annullere tjenesten for at deaktivere en Virgin Mobile-telefon. Deaktivering er en relativt ligetil proces; dog skal du tage flere trin for at lukke Virgin Mobile-kontoen.

Deaktiver en Virgin Mobile-konto ved at overføre et nummer

Trin 1

Sådan lukkes og deaktiveres en Virgin Mobile-konto

Beslut, at du vil beholde dit mobiltelefonnummer, men flyt din telefon til en anden udbyder. Dette kaldes "portere" et nummer.

Trin 2

Kontakt den nye mobiltelefonudbyder. Alle nationale luftfartsselskaber viser gratis numre til aktivering på deres websteder.

Trin 3

Giv de nye operatøroplysninger om din Virgin Mobile-konto, herunder telefonnummer, kontonummer og dine faktureringsoplysninger.

Kontakt Virgin Mobile på 1300-555-100 for at bekræfte, at dit nummer er blevet overført til den nye operatør. Porting af et nummer deaktiverer automatisk din Virgin Mobile-konto.

Deaktiver en Virgin Mobile-konto uden at porte et nummer

Trin 1

Bekræft, at du ikke vil beholde dit gamle telefonnummer.

Trin 2

Ring til Virgin Mobile kundesupport på 1300-555-100.

Trin 3

Fortæl kundeservicemedarbejderen, at du vil deaktivere din konto.

Trin 4

Angiv dine kontooplysninger, herunder telefonnummer og faktureringsadresse.

Betal eventuelle udestående regninger fra Virgin Mobile, da kontoen ikke lukkes permanent, før du har gjort det.