Sådan laver du apps automatisk i fuldskærmstilstand på Mac

Nogle Mac-brugere nyder virkelig fuldskærmstilstand til apps og windows, så meget, at de måske vil gøre Mac-apps automatisk tilgængelige i fuldskærmstilstand.

Selv om der ikke er indstillet systembredde i Mac OS for at gøre apps standard til at åbne i fuldskærmstilstand, er der en løsning, der gør det muligt for mange apps at åbne direkte i fuldskærmstilstand på Mac.

Den bedste måde at gøre Mac apps til at åbne i fuldskærmstilstand, er at ændre din appbrugeradfærd lidt sammen med en justering til en Mac OS-systemindstilling. Slutresultatet er, at i hvert fald med mange apps, der understøtter fuldskærmstilstand, genstarter de direkte til fuldskærmstilstand på Mac. Lad os se, hvordan denne løsning løses, for at opnå den ønskede effekt af at starte Mac apps direkte i fuldskærmstilstand.

Sådan laver du fuldskærmstilstand som standard, når du åbner Mac Apps

Dette er en to-trins proces.

For det første skal vi foretage en indstilling til justering i Mac OS-systemindstillinger, der gør det muligt for Mac-apps at genoptage deres tidligere tilstand, de var i før afslutningen.

  1. Gå til Apple-menuen  og vælg 'Systemindstillinger' og derefter til 'Generelt'
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Luk vinduer, når du afslutter en app"
  3. Luk systemindstillinger

Denne indstilling gør det grundlæggende, så hvis du afslutter en app, lukker vinduer i den pågældende app ikke automatisk, og i stedet åbner de igen, hvor du slap af. Denne indstilling er vigtig, hvis du vil have nogle Mac-apps til standard for at åbne i fuldskærmstilstand.

For det andet skal du ændre app quitting-adfærd. Hvis du er vant til at lukke alle vinduer i en app, når eller før du holder op med den pågældende app, skal du stoppe med at gøre det. I stedet skal du placere en app i fuldskærmstilstand (f.eks. Safari), og når du er færdig med at bruge denne app, skal du afslutte den, mens vinduet aktivt fuldskærm stadig er åbent.

  1. Åbn en app og læg den i fuldskærmstilstand som normalt (for eksempel Safari)
  2. Når du er færdig med at bruge denne app, skal du lade vinduet i fuldskærmstilstand være aktivt, selvom det er et nyt blankt dokument eller en webside, skal den have et aktivt fuldt skærmvindue, der er åben.
  3. Afslut appen som sædvanlig, mens vinduet i fuldskærm er aktivt, og kassér ikke åbne vinduer
  4. Når du genstarter den Mac-app, åbnes den som standard direkte i fuldskærmstilstand
  5. Gentag med andre apps efter behov

Hvis du antager, at du har fulgt trinene korrekt, og du fortsætter med at afslutte apps, mens den pågældende app stadig er aktiv med et vindue i fuldskærmstilstand, genstarter appen det umiddelbart i fuldskærmstilstand på Mac.

Sæt det hele sammen: Genstart Mac Apps direkte i fuldskærmstilstand

For at dette skal fungere korrekt, skal du følge ovenstående rækkefølge:

  • Du skal afslutte appen, mens primærvinduet for apps stadig er i fuldskærmstilstand
  • OG du skal have deaktiveret funktionen "Luk Windows når du afslutter apps" i Mac OS-systemindstillinger

Ændringen af ​​systemindstillingen er kritisk, fordi det får Mac-apps til at genoptage deres, de forlod ved genstart. Dette betyder, at hvis du tidligere havde aktiveret funktionen "Luk vinduer når du afslutter apps" i Mac OS, så applanceringsadfærd er som det, det plejede at være i ældre versioner af Mac OS, så skal du deaktivere den.

Selvfølgelig kan du også bare bruge dine Mac-apps, som du altid har, afslutte og genoptage enten i fuldskærmstilstand eller ej, og bare vænne dig til at gøre et vindue fuldskærm på Mac enten ved hjælp af en tastaturgenvej til at indtaste og Afslut fuldskærmstilstand i Mac OS, et menupunkt eller den grønne knap for at skifte ind og ud af fuldskærmstilstanden, men det er helt op til dig, og det er selvfølgelig ikke automatisk.

Dette trick fungerer sammen med alle Mac-apps, der understøtter fuldskærmstilstand i Mac OS, som Safari, Mail, Messages, Terminal osv., Men det fungerer muligvis ikke med nogle apps, der ikke er designet til at blive brugt i fuldskærmstilstand, og det vil bestemt ikke fungere i nogen app, der ikke understøtter funktionen til at begynde med.

Så det er løsningen at forsøge at standardisere for at åbne Mac-apps i fuldskærmstilstand. For nu er det den bedste metode til at opnå det resultat, men måske vil en fremtidig version af Mac OS-systemsoftwaren tilbyde universelle indstillinger til at skifte et sted i systemindstillinger, der gør det muligt for Mac-apps at standard ind i fuldskærmstilstand. Der kunne også være andre muligheder derude, så hvis du ved en anden metode til at starte Mac apps direkte i fuldskærmstilstand, kan du dele dem i kommentarerne nedenfor!