Sådan bruges et smart board med en bærbar computer

SMART-kort kombinerer skærmfunktionerne på en projektionsskærm med de interaktive funktioner på en tavle. Ved at forbinde din computer til en projektor kan du vise billeder på dit SMART-kort og interagere med dem. Interaktion forbedrer dine præsentationer, uanset om du bruger SMART-tavlen til at undervise i gymnasiet eller gennemgå budgetter på et kontor. Fra klasselokalet til bestyrelseslokalet gør SMART-kort præsentationer mere engagerende og kan bruges med næsten enhver computer, inklusive en bærbar computer.

Trin 1

Fastgør det serielle kabel, der følger med dit SMART-kort, til den relevante port på din bærbare computer. Skru kablet tæt ind i både porten på SMART-kortet og porten på din bærbare computer. Du kan også bruge et USB-kabel til at forbinde din bærbare computer til SMART-kortet.

Trin 2

Tænd SMART-kortet og den bærbare computer. Nogle SMART-kort trækker deres strøm fra den bærbare computer, mens andre kræver en separat strømkilde. Hvis dit SMART-kort ikke trækker strømmen fra den bærbare computer, skal du slutte SMART-kortet til en stikkontakt ved hjælp af den medfølgende adapter og derefter tænde den. Installer enhver software, der fulgte med SMART-kortet for at aktivere enheden korrekt.

Trin 3

Sæt din bærbare computer på en projektor, og fastgør alle kablerne korrekt. De fleste SMART-kort er kompatible med moderne projektorer.

Trin 4

Tænd projektoren for at projicere den bærbare computers skærm på SMART-kortet. Det kan være nødvendigt at justere og fokusere projektoren, indtil den viser et tydeligt billede på SMART-kortet. Kanterne på den projicerede skærm skal være justeret med kanterne på SMART-bordets whiteboard-skærm, for at den kan fungere korrekt med din bærbare computer.

Trin 5

Konfigurer indstillingerne på dit SMART-kort ved at trykke på SMART-kortet, hvor det er angivet. SMART-kortet vil kræve flere tryk på forskellige placeringer for at konfigurere projektion og interaktive funktioner korrekt.

Vis oplysninger fra din bærbare computers skærm på SMART-kortet. SMART-kortet giver ikke kun en whiteboard-skærm, hvor du kan projicere din bærbare computers skærm, men også en måde at interagere med din bærbare computers projektion på. I stedet for blot at projicere et billede fra din bærbare computer kan du skrive på SMART-skærmbilledet, og de ændringer, du foretager, kan gemmes som en digital fil på din bærbare computer.