Sådan konverteres cd'er til mp3'er ved hjælp af VLC-afspiller

VLC Media Player er en gratis lyd- og videoafspiller på tværs af platforme og transcoder leveret af VideoLAN, en nonprofitorganisation. VLC understøtter afspilning og konvertering af snesevis af input- og outputformater, inklusive VCD'er, DVD'er og lyd-CD'er. At rippe din cd til MP3 i VLC er moderat let; det konverterer dog kun en sang ad gangen. Bemærk, at VLC ikke automatisk er konfigureret til specifikke konverteringer, så du skal konfigurere det manuelt. Hvis du konverterer til et bestemt program eller bærbar enhed, skal du konsultere din specifikke brugervejledning for MP3-specifikationer, inden du begynder.

Trin 1

Start VLC Media Player. Indsæt din lyd-cd i dit diskdrev. Klik ud af pop op-vinduer, hvis din computer genkender disken.

Trin 2

Klik på fanen "Media" i øverste venstre hjørne af VLCs hovedskærm. Vælg indstillingen "Konverter / gem".

Trin 3

Vælg fanen "Disk" øverst på skærmen "Åbn medie". Vælg knappen "Audio CD".

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse ..." ved siden af ​​feltet "Diskenhed", og vælg din lyd-cd fra listen over muligheder. Tryk på pilen "op" ud for feltet "Startposition", så dit "spor" er indstillet til nummer 1.

Trin 5

Tryk på knappen "Konverter / Gem" nederst på skærmen for at åbne "Konverter" -skærmen. Klik på rullemenuen "Profil", og vælg eksportindstillingen "Audio - MP3".

Trin 6

Klik på det tredje værktøjslinjeikon direkte til højre for feltet "Profil" for at oprette en ny eksportprofil. Navngiv din profil, da du vil bruge denne forudindstilling til alle dine efterfølgende lydspor

Trin 7

Klik på fanen "Indkapsling". Vælg indstillingen "WAV". Klik på fanen "Audio Codec", og vælg "MP3" i rullemenuen "Codec". Sørg for, at boksen "Audio" i venstre side af skærmen er markeret, og klik på "Gem" for at vende tilbage til "Konverter" -vinduet.

Trin 8

Klik på knappen "Gennemse" i højre side af skærmen for at åbne en pop op-søgningsskærm. Vælg et sted, hvor din lydfil skal gemmes. Navngiv dit spor, inklusive filtypenavnet ".MP3". Du skal inkludere denne filtypen, ellers konverterer VLC din lyd til det forkerte format. Klik på "Gem" for at vende tilbage til vinduet "Konverter".

Tryk på "Start" -knappen i bunden af ​​skærmen for at konvertere dit første spor. Gentag trin 4, når konverteringen er afsluttet; denne gang skal du vælge dit andet nummer. Klik på "Konverter / Gem", og vælg din tidligere gemte eksportprofil i rullemenuen "Profil". Klik på "Start" for at konvertere dit andet nummer. Gentag for hele din lyd-cd.