Sådan slettes downloadede programmer

PC-brugere kan frit vælge, hvilke programmer de vil downloade. Med den fordel kommer byrden ved at styre disse programmer. Programmer downloades undertiden til harddisken som "eksekverbare" filer (.EXE), som hjælper med installation og opsætning. Når programinstallationen er afsluttet, kan disse indledende midlertidige filer muligvis blive hængende og udtømme værdifuld harddiskplads. Microsoft har designet Windows 7 til at samle og gemme de fleste downloadede filer i en bestemt mappe, og det er her, du kan slette unødvendige programmer.

Trin 1

Log ind på den Windows-brugerkonto, der bruges til at downloade og installere programmer, normalt en administratorkonto.

Trin 2

Klik på "Start". Skriv "Downloads" i søgefeltet i bunden af ​​"Start" -menuen. Tryk på "Enter" for at åbne "Downloads" -mappen, der er specifik for brugerkonto-login.

Trin 3

Se i højre rude for at gennemse de downloadede programmer, der er gemt på harddisken.

Trin 4

Højreklik på en enkelt programfil. Vælg "Slet" i pop op-menuen for at fjerne det downloadede program fra harddisken.

Tryk på tasterne "Ctrl" og "A" på tastaturet for at fremhæve alle filer i mappen Downloads. Højreklik på et hvilket som helst område i de fremhævede filer. Vælg "Slet" i menuen for at fjerne alle downloadede programmer.