Tag en 3D Tour of Major Cities med Flyover i iOS

Apple Maps i iOS indeholder en sjov funktion, der giver dig mulighed for at tage en 3D-tur i større byer rundt om i verden, komplet med renderede landemærker, bygninger og terræn. Kaldet 3D Flyover, du kan også vælge at navigere rundt i den tredimensionelle visning for at zoome, rotere og vippe synsvinklen efter ønske.


Du kan få adgang til dette på enhver iPhone, iPad eller iPod touch, der kører iOS 8 eller nyere, bare husk at den kun er tilgængelig for større storbyområder for øjeblikket.

Hvis du vil prøve det selv, søg efter en større global by, vil nogle eksempler være San Francisco, London, Sydney eller New York City. Du vil vide, om et metroområde har 3D Flyover-tour mulighed, fordi teksten vises under søgefeltet - hvis du ikke kan se denne mulighed, så støtter regionen sandsynligvis ikke flyover endnu.

  1. Søg efter en understøttet by som de ovennævnte i Google Maps-appen
  2. Tryk på knappen "Start" for at starte 3D Flyover Tour

Når du starter turen, vil den flyve rundt omkring i byen.

Afhængigt af din internetforbindelseshastighed kan turen i nogle tilfælde komme foran sig selv, og du vil se et gitterlayout frem for gengivne og strukturerede bygninger og landskaber, som er delvist synlig her, når du kigger på Golden Gate Bridge gennem Maps Flyover:

Dette er måske ikke den mest nyttige funktion i verden endnu, bortset fra at være en virtuel turist selvfølgelig, men det er sjovt, og det kan være en interessant måde at gennemgå eller udforske en placering.

Formentlig som 3D Flyover udvider til flere byer og regioner, vil funktionen få større muligheder og brug, hvilket muligvis giver mulighed for ting som forbedret visuel sving-for-sving-navigation, 3D-retninger og steder komplet med store vartegn, hvilket kan være meget nyttigt, når navigere ukendt terræn. Det er selvfølgelig bare spekulation (og måske en side af ønsketænkning), så i mellemtiden kan du nyde 3D Flyover turene for hvad de er, og hvad de tilbyder, hvilket er et sjovt kig på et bredt udvalg af globale metropoler.