Send til Twitter og Facebook med Siri

Du kan sende statusopdateringer og tweets til Facebook og Twitter ved ikke at bruge mere end Siri. Hvorfor dette måske først virker som en nyhed, det er faktisk yderst nyttigt til situationer, hvor du er optaget eller ikke kan lide meget med en iPhone, som når du kører eller kører. Fordi du kan kalde Siri fra øretelefoner, der følger med alle iOS-enheder, lader du dig poste til dine sociale konti håndfri.

Før du kan sende statusopdateringer til enten social service, skal du først tilføje eller konfigurere de relevante konti til iOS. Når dette er gjort, har du adgang til Twitter og Facebook fra Siri, og også fra Notification Center.

Tilføjelse af Twitter og Facebook-konti til iOS

  • Åbn Indstillinger og gå til "Twitter" eller "Facebook"
  • Indtast brugernavn / e-mail-adresse og adgangskodeoplysninger for den relevante tjeneste, og tryk derefter på "Log ind" for at bekræfte kontoen

Når du har konfigureret kontiene, er det nemt at sende meddelelser og sende tweets til enten service.

Udstationering til Twitter

  • "Skriv til Twitter [besked]"
  • "Tweet [din besked]"

Siri vil diktere meddelelsen og vise den tilbage til dig, så du kan være sikker på at alt er korrekt, så spørg, om du vil sende. Bare at svare "OK" er nok, eller du kan trykke på "Send" knappen.

Bemærk, at hvis du har flere Twitter-konti tilføjet og aktiveret i iOS-indstillinger, vil Siri som standard angive, hvilken Twitter-konto der for øjeblikket er angivet som aktiv i den officielle Twitter-app.

Udstationering til Facebook

  • "Post til Facebook [statusopdatering]"
  • "Skriv på min Facebook-væg [en besked]"
  • "Skriv på min væg [besked]"

Siri vil spørge, om du er klar til at sende beskeden og vise det til dig på forhånd.

Både Facebook og Twitter kan få adgang til dine positionsdata, hvis du beder dem om gennem Siri, og forudsat at du har dem tilladt i dine Placeringsindstillinger. Hvis du ikke har Twitter og / eller Facebook konfigureret korrekt i iOS, vil du ende med en besked, der siger noget som følger:

"Jeg kan ikke gøre det ... du har ikke oprettet din Facebook-konto endnu."

Eller hvis du har konfigureret det og ændret adgangskoden, eller ikke gemt adgangskoden i iOS, kan du få et svar som dette i stedet:

"Ups, din Twitter kodeord kan være forkert. Tjek det i Twitter-indstillingerne "

I begge tilfælde vil Siri give en knap til at starte direkte ind i de relevante indstillinger, hvor du enten kan tilføje en konto eller justere loginoplysninger efter behov.

Ønsker du flere ideer? Du finder lignende sociale eksempelkommandoer og mange flere i den enorme liste over Siri-kommandoer, som du kan hente direkte fra Siri. Hvis du finder den kæmpe liste overvældende og hellere vil have et mere konkret eksempel på hvordan Siri kan gøre dit liv nemmere, gå ikke glip af denne liste over virkelig nyttige ting, det kan gøre.