Ting du kan gøre med et gammelt bærbart bundkort

Hvis du er som de fleste computernærer, er chancerne gode, at du har en masse reservedele til computere. Disse komponenter kan have kostet dig en hel del penge for nogen tid siden og er nu forældede, eller måske har du dem gratis og ville hader at smide dem i skraldespanden. Uanset hvordan du erhvervede dem, vil du sandsynligvis gøre noget med dem. Især en brugbar del er et bærbart bundkort. Hvis du tilfældigvis har en i dine dele, vil du blive forbløffet over, hvad du kan gøre med det.

Sælg det

Dette kan synes åbenlyst, men mange mennesker er simpelthen ikke klar over, hvor meget deres gamle computerdele er værd. Dette gælder især for gamle bærbare bundkort, hvilket kan være ret værdifuldt, fordi bærbare komponenter ofte er svære at finde. Du kunne tjene en hel del kontanter ved at sælge dit gamle bundkort på et online-auktionssted eller til et computerværksted.

Reservedele

Ting du kan gøre med et gammelt bærbart bundkort

Chop butikker er ikke kun til biler. Hvis du kan lide at rode med elektronik, indeholder et bundkort et væld af små dele, der kan bruges til andre projekter. Dette inkluderer kondensatorer og kølelegemer.

Nøglering eller ur

En almindelig fortid i computerverdenen er at fremstille nøgleringe af gamle computerdele, især processorer. Hvorfor ikke gøre dit bundkort til et dekorativt stykke? Selvfølgelig vil du sandsynligvis først skære det i mindre stykker. Nogle hobbyfolk bruger også bundkort som baser til ure. Disse tech-inspirerede stykker tilføjer unik stil til ethvert kontor eller soveværelse.

Genbruge

Ting du kan gøre med et gammelt bundkort til bærbar computer

Hvis du ikke kan finde brug for dit gamle bundkort til bærbar computer, er det sidste, du skal gøre, at smide det væk. Computerkomponenter indeholder mange forbindelser, der er skadelige for miljøet, herunder bly og kviksølv. Hvorfor ikke skære Moder Jord en pause og genbruge bundkortet?