Hvad betyder TCP-forbindelsesfejl?

Forbindelse til et computernetværk er nøglen til karrieresucces for mange mennesker. At få en besked om, at TCP - Transmission Control Protocol - mislykkedes, kan efterlade computerbrugere uden for kommunikationssløjfen.

Opretter forbindelsen

TCP, også kendt som TCP / IP, bruges af netværk til at forbinde computere, så information kan sendes via en router. IP eller internetprotokollen er adressen. Når IP ikke fungerer, sender TCP ikke oplysningerne eller opretter forbindelse til routeren.

Ret adressen

At få en besked om, at TCP-forbindelsen mislykkedes, kan indikere, at den anvendte IP-konfiguration ikke er korrekt eller er konfigureret forkert. Sørg for, at IP-adressen er korrekt som en del af fejlfindingsprocessen.

Tjek routeren

TCP-forbindelsesfejlmeddelelsen kan også betyde, at den router, du bruger, ikke fungerer eller ikke er korrekt installeret. Dette kan være et problem med opsætningen mellem computeren og routeren - kontroller forbindelseskablerne.

Ekspertindsigt

I visse ældre Mac-operativsystemer får du muligvis denne meddelelse, fordi computeren ikke genkender TCP / IP. Ældre Mac'er genkender kun AppleTalk-protokollen.