Sådan konfigureres Microsoft Mouse 1054

Microsoft Mouse model 1054 er Microsoft Notebook Laser Mouse 6000-produktet. Musen tilbyder high definition laserteknologi, der giver mulighed for mere præcis kontrol. Den leveres med flere forskellige funktioner, herunder trådløs kapacitet, et forstørrelsesglas, 4-hjulsscrolling og knapper, der kan tilpasses. Konfiguration af 1054-modellen kræver, at du installerer IntelliType-softwaren først, hvilket er softwaren, der styrer de mange funktioner i musen.

Trin 1

Indsæt IntelliType-software-cd'en i dit cd- eller dvd-drev. Følg instruktionerne på skærmen, som f.eks. At bekræfte, at du ønsker at installere softwaren, og hvor på din computer du vil installere den. Genstart computeren, hvis det er nødvendigt.

Trin 2

Tilslut den trådløse musetransceiver til en tilgængelig USB-port på din computer. Microsoft lasermus begynder at arbejde.

Klik på Windows "Start" -menuen. Klik på "Alle programmer". Klik på "Microsoft Mouse." En skærm vises med flere forskellige muligheder for at tilpasse din mus. Klik på hver mulighed for at konfigurere og tilpasse din mus. Klik f.eks. På pil ned ud for "Knap 4" for at tilpasse handling ved at klikke på den knap, f.eks. Adgang til medier eller Internettet. Knappens layout vises på skærmen. Du kan også ændre hastigheden på musemarkøren.