Sådan finder du forretningsfaxnumre

De fleste virksomheder har et faxnummer til at modtage notater, faktureringsfakturaer og andet papirarbejde. Nogle virksomheder offentliggør ikke deres faxnumre eller gør dem lette at finde. Der er et par trin, du kan tage for at hente en virksomheds faxnummer; i nogle tilfælde er dette muligvis ikke mulig. For eksempel kan en virksomhed muligvis ikke eje en faxmaskine, eller en virksomhed bruger kun deres faxmaskiner til internt brug. Derudover er der tilfælde, hvor kun leverandører og forretningspartnere er fortrolige med disse faxnumre. Af disse grunde kan du komme i vanskeligheder, når du leder efter et faxnummer.

Ring eller mail virksomheden og spørg, om de kan give dig deres faxnummer. Hvis det er nødvendigt, skal du tale med en manager eller vejleder, hvis din første anmodning ikke giver resultater.

Tjek hjemmesiden for virksomheden, virksomheden eller organisationen. Se under kontaktafsnittet efter et faxnummer.

Brug Googles søgemaskine. Indtast virksomhedens navn, og gennemgå søgeresultaterne. Du kan også tilføje "faxnummer" til virksomhedsnavnet for at give mere specifikke resultater.

Brug et telefonkatalogwebsted som FreeSearching, 411 Info eller Gule Sider for at finde faxnummeret.

Tips

Start altid din virksomheds faxnummersøgning ved at gå direkte til kilden.

Når du faxer til et stort firma, skal du få det korrekte faxnummer. For eksempel, hvis du bestrider en transaktion på dit kreditkort, skal du bede tvistrepræsentanten om afdelingens faxnummer, så du kan faxe dine dokumenter til det rigtige kontor.

Advarsler

Ikke alle virksomheder har et faxnummer, og nogle vælger ikke at give nummeret ud til kunderne.