PwnageTool 4.1.3 Unlock Download Available

PwnageTool 4.1.3 er lige blevet frigivet og inkluderer evnen til at låse iPhone 3G og 3GS op med baseband senere end 05.13.04 (iPhone 4 er tilsyneladende i værkerne). For at gøre dette skal du jailbreak ved hjælp af PwnageTool og derefter downloade Ultrasn0w til iOS 4.2.1 fra Cydia. PwnageTool Unlock Edition fungerer ved at bruge iPad 3.2.2 IPSW-filen på basebands 05.14 og 05.15, denne proces er ikke reversibel.

IPhone Dev Team siger, at iPhone 3GS-brugere med ældre bootrom ikke bør bruge PwnageTool, hvis de vil opdatere til iOS 4.2.1, men i stedet skal de bruge den kommende redsn0w-udgivelse til at opdatere baseband firmware.

Download PwnageTool 4.1.3 Unlock Edition

Du kan hente torrent her eller bruge et af følgende downloadspejle fra Dev Team:

  • Spejl 1
  • Spejl 2
  • Spejl 3
  • Spejl 4
  • Spejl 5

PwnageTool kører på Mac OS X. Der er ingen PwnageTool til Windows, i stedet for at Windows-brugere vil downloade redsn0w 0.9.6b5 i stedet.

Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, kan du lære at låse op iOS 4.2.1 til iPhone 3GS og iPhone 3G med ultrasn0w. Låsningen medfører nogle risici for visse basebandversioner, da iPad-firmwarebaseret oplåsning ikke er reversibel.

Opdatering: iPhone Dev-teamet vedhæftet den forkerte pakke til iPhone 3GS-brugere med PwnageTool 4.1.3, du kan rette det ganske let. Her er hvad de siger om dette:

Der er en fejl i bunden til iPhone3GS 4.1, der forhindrer det nye basebånd i at blive brugt. Hvis du kender din vej rundt OSX, skal du downloade det faste bundpakke og pakke det ud, hvis Safari ikke allerede har gjort det. Derefter "Vis pakkeindhold" af PwnageTool.app, navigere til Indholds-> Ressourcer-> FirmwareBundles og slip det der. Ellers vent venligst for den opdaterede PwnageTool, eller OSX-versionen af ​​redsn0w kommer snart.

Dette gælder kun dem, der ønsker at opdatere til 06.15 iPad-firmware.

Vi vil sende links til opdateret PwnageTool, når de bliver tilgængelige.

Opdatering 2: redsn0w 0.9.6b5 er blevet frigivet og virker til Windows og Mac, og udfører den samme opgave som PwnageTool, der tillader jailbreak og låse op af iOS 4.2.1.