Beta 2 i iOS 11.2 og macOS 10.13.2 Kan downloades

Apple har udgivet iOS 11.2 beta 2 til iPhone, iPad og iPod touch-brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammet, sammen med MacOS High Sierra 10.13.2 beta 2 til Mac-brugere, der deltager i beta-programmerne.


De indledende beta-bygger er til dem i programmerne til udviklerprøvning, men offentlige beta-versioner følger typisk kort efter.

Derudover er watchOS 4.2 beta 2 blevet frigivet til dem, der kan lide at køre beta-software på Apple Watch og tvOS 11.2 beta 2 til Apple TV beta-testere.

De, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan downloade de nyeste versioner fra softwareopdateringsmekanismerne på deres respektive enheder. I iOS opnås det via appen Settings, i MacOS via Mac App Store, Apple Watch via den parrede iPhone Watch app og til tvOS via Apple TV Settings appen.

Den nye iOS 11.2 beta-udgivelse fokuserer formentlig på fejlrettelser og forbedringer af funktionerne, men det indeholder også flere nye baggrunde.

macOS High Sierra 10.13.2 beta er også sandsynligvis primært rettet mod fejlrettelser og mindre forbedringer.

De senest tilgængelige stabile builds af systemsoftware er for øjeblikket MacOS High Sierra 10.13.1, iOS 11.1, tvOS 11.1 og watchOS 4.1.