OS X 10.10.1 Beta 2 Udgivet til udviklere og beta-testere

Apple har udgivet den anden betaversion af OS X 10.10.1 til dem, der er registreret i Mac Developer Programmet og Yosemite Public Beta. Opdateringen kommer som build 14B23 og er en relativt lille download, der vejer omkring 300 MB.


Udgivelsesnotater, der ledsager det andet frø af OS X 10.10.1, er de samme som det første beta-frø, idet fokusområderne er Wi-Fi, Exchange-konti i Mail og Notification Center. En række brugere har oplevet Wi-Fi-problemer og SMTP-fejl med OS X Yosemite, som 10.10.1 kan godt løse. Formentlig er der også nogle andre fejlrettelser og forbedringer, der skal medtages i den udviklende betaopdatering, selvom ingen andre er specifikt nævnt.

I øjeblikket er OS X 10.10.1 Beta 2 kun tilgængelig for dem, der er registreret i Mac Developer-programmet og Mac-brugere, der kører OS X Yosemite og deltager i Public Beta. Udgivelsen blev skubbet til offentlige beta brugere lidt senere end udviklere, men er den samme bygning.

Støtteberettigede brugere kan downloade opdateringen fra Mac App Store.

OS X 10.10.1 bliver den første opdatering til Mac-operativsystemet siden udgivelsen af ​​OS X Yosemite, udgettet som 10.10. Der er ingen kendt frigivelsestidslinje til den offentlige version, men typisk OS X-betas går igennem flere versioner, inden de færdiggøres og gøres tilgængelige for alle brugere.