Sådan Force genstart iPhone X

Hvis du har brug for at tvinge genstart en iPhone X, skal du lære en ny metode, fordi Apple har ændret, hvordan du tvinger genstart iPhone X i forhold til tidligere iPhone-modeller. Dette skyldes delvis, at iPhone X ikke længere har en Home-knap, så den langvarige metode til tvungen omstart er ikke længere mulig med iPhone X.

Nu med iPhone X, vil du tvinge genstart enheden ved hjælp af en række knapper i stedet. Denne vejledning beskriver præcis, hvordan du kan starte en tvunget genstart, nogle gange kaldet en hård genstart af iPhone X.


Sekvensen er lidt underlig i første omgang, for det meste fordi den er anderledes, bryde den vane, du måtte have udviklet med kraft genstart tidligere iOS-enheder, men når du kommer på hænge af det, vil du være i stand til at tvinge genstart iPhone X næsten lige så hurtigt som du kunne tidligere enheder. Du skal også være sikker på at trykke på knapperne i den rigtige rækkefølge som beskrevet, ellers vil iPhone X ikke tvinge genstart.

Sådan Force Reboot iPhone X

Du skal trykke på knapperne i rækkefølge for iPhone X for at tvinge genstart, de to første knapper trykkes og derefter frigives, og den endelige knap holdes, indtil genstart af kraften opstår. Sådan fungerer det:

  1. Tryk på Volumen op, og slip derefter
  2. Tryk på Volumen ned, og slip derefter
  3. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på højre side af iPhone X
  4. Fortsæt med at holde knappen Power / Lock / Side nede, indtil  Apple-logoet vises på skærmen på iPhone X

Det kan føles som om det tager et stykke tid at se  Apple-logoet vises på skærmen, men når du ser det, vil du vide, at du med succes har tvunget iPhone X til at genstarte.

Husk, at du skal følge den rigtige rækkefølge for at trykke på knapperne for at tvinge omstart iPhone X, hvis det fejler, så start bare og prøv igen.

Hvis du forsøger at trykke på knapperne samtidigt, vil du sandsynligvis enten tage et screenshot på iPhone X eller starte Emergency Calling-funktionen, hvoraf du ikke vil forsøge at gøre det, hvis du bare vil tvinge iPhone til at genstarte. Den rigtige måde er: Op, Ned, hold Strøm.

Dette er endnu en evolutionsændring i iOS-verdenen, men det viser sig, at kraften genstarter iPhone X med den nye knacksekvens er faktisk også, hvordan du tvinge genstarter en iPhone 8 og iPhone 8 Plus, selv om den er forskellig fra kraften genstarter iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som også er forskellig fra tvangstartede iPhone 6s, 6, 5, 4 og iPad modeller med klikbare Home knapper. Med trinene skiftende ved flere lejligheder, vil vi måske se en anden ændring med tvunget genstart på iOS-enheder ned ad vejen, tiden vil fortælle.

Åh og forresten, kan du også preforme en regelmæssig genstart af iPhone X ved blot at slukke og tænde den igen. Du kan gøre det ved at trykke på knappen Strøm / Lydstyrke eller med den metode, der fungerer på alle moderne iOS-versioner, ved at slukke iPhone eller iPad via Indstillinger uden at bruge tænd / sluk-knappen og derefter bare tænde for den igen.