Hvordan man erhverver Paladin Ajantis i "Baldur's Gate"

En stor fighter og anstændig healer, den hellige paladin Ajantis er et glimrende valg til en ny tilføjelse til dit eventyrparti i Baldur's Gate. Ajantis kan findes vandrende bakkerne nord for Friendly Arm Inn og søge årsagen til den øgede banditaktivitet og jernmalmmangel i området.

Start et nyt spil, og opret en hvilken som helst slags karakter, som du vil have, og vælg en af ​​de tilgængelige race-, klasse-, køn- og justeringsmuligheder. Selvom Ajantis er en Paladin, vil han slutte sig til dit parti, uanset hvilken klasse du vælger.

Sådan får du Paladin Ajantis i Baldur's Gate

Spil gennem åbningssegmentet i spillet, og fuldfør quests i Library of Candlekeep, indtil hovedpersonens stedfar Gorion får dig til at forlade.

Sådan får du Paladin Ajantis i Baldur's Gate

Rejs nordpå op ad sværdkysten, indtil festen når Friendly Arm Inn.

Gå til det nordligste punkt i området Friendly Arm Inn, og vælg at vende tilbage til verdenskortet. Et nyt område skal vises nord for kroen, der ligner landbrugsjord.

karakter, ligesom, klasse, forlade

Gå ind i det nye område og fortsæt med at rejse nordpå, indtil du støder på Ajantis, der søger årsagerne til det onde i området. Tal med Ajantis og bed ham om at deltage i festen, på hvilket tidspunkt han bliver en spilbar karakter.

Tips

Som en paladin i den hellige orden for det strålende hjerte er Ajantis i stand til at bruge "læg på hænderne" evnen til at helbrede en såret følgesvend en gang om dagen og kan også kaste magi "opdage ondskab" og "beskyttelse mod ondskab".